Marcaje

Legenda: Legacy of Dragons

Nume alternative: DWAR, DWAR

Legendă: Legacy of Dragons on-line - este un joc online de rol bazate pe browser (MMORPG), realizat în stilul de fantezie. Oricine poate intra in joc, aderarea la una dintre părțile aflate în conflict - sau Magmars Oamenii și se arunca cu capul în lupta furios.

Legenda RPG Online: Legacy de joc Dragons nu necesită instalare client, care pot fi descărcate direct de pe site-ul jocului (de pe pagina principală). Pentru a funcționa corect, clientul trebuie să instaleze ultima versiune de Flash Player. Pentru instalare aveți nevoie de mai mult, care ar fi pe hard disk a fost de cel puțin 1,50 GB de spațiu liber.

Pentru a intra în joc, aveți nevoie de Inregistrare Legend: Legacy of Dragons: Există două moduri de a înregistra cu ajutorul rețelelor sociale și de site-ul de chat.

Dacă aveți un cont înregistrat în Mail. ru, Facebook, colegii de clasă, sau de contact, poate fi folosit ca un site de înregistrare: faceți clic pe pictograma dorită de una din rețelele sociale care sunt introduse pe pagina de start și urmați instrucțiunile. Al doilea mod de a înregistra: pe pagina de start, alege un server de jocuri, faceți clic pe butonul "Înregistrare" de pe pagina care se deschide, introduceți câmpurile din înregistrare adresa de e-mail și parola. Apoi, du-te la pagina urmatoare, alege oamenii (pentru care te joci), acesta este poporul sau oamenii Ogriya Khair. După aceea, alege sexul personajului, ridica aspectul și forma lui, atribuiți-i un nume (sau porecla) și să accepte acordul de joc. Totul la acest Înregistrarea în joc Legenda: Legacy of Dragons se termină. Poate începe la Legend: Legacy of Dragons joacă.

Mergând în joc, în urma instrucțiunile, veți avea nevoie pentru a efectua mai multe sarcini inițial pentru a ajuta să se adapteze la joc și a obține primul său armura.

Legendă: Legacy of Dragons joc online are astfel de caracteristici:

Fiecare personaj are caracteristicile de bază, aceasta supraviețuire, de protecție, intuitie, agilitate, forță, viteză, standard de viață, distrugere și Valor. De asemenea, dispune de mai multe Cursa:

Magmars Race - ființe Feo din lume, care trăiesc pe continentul Khair. Ei au o mare capacitate fizică și armată spirit puternic cu forță devastatoare și disciplina de mare. Ele sunt curajos, rezistente și disperat;

Cursa de oameni - oameni din lume Feo, care trăiesc de pe continent Ogry. Ele sunt înzestrate cu rațiune, intelect și voință liberă, nu sunt agresivi și războinică, dar din cauza unor circumstanțe să ia parte la războaie. Ei au o cantitate mare de cunoștințe și abilități.

Fiecare rasa are Dragon ei: la Magmars - Striagorn-l, și de oameni - o Erifarius.

În plus, joc Legenda: Legacy of Dragons Online are un număr mare de personaje de joc, cum ar fi conducători, vrăjitori, înțelepți, ghicitoare, Warriors, Cavalerii, Mercenaries și multe alte personaje colorate (există mai mult de 20).

Cu acces la animale de companie, de care există 30 de specii, juca acest joc Legend: Legacy of Dragons Online va fi interesant. Vă mulțumim pentru animalele de companie, puteți primi un sprijin substanțial de la lupte cu inamicii.

Cei care doresc să câștige bani de joc (aur, argint și cupru), se va aprecia bogăția de opțiuni de carieră prin care puteți lucra la colectarea de plante, pietre și pește pradă sau de vindecare practica ... având mai multe magazine, licitație, și comerțul de chat face jocul mai interesant. Și asta nu e tot, juca jocuri on-line Legend: Legacy of Dragons să se miște în jurul valorii de o mare varietate de locații care protejează monstri puternice.

Pentru personajul nu a ezitat, se deplasează între locații, juca Legend: Legacy of Dragons pot folosi propriile mounts, care, de asemenea, poate ajuta la lupta (cu excepția cazului, desigur, animalul va fi lupta abilități). Unii războinici de echitatie fiind supus doar la o anumită rasă, altele pot fi achiziționate de către completand expeditii.

În ceea ce privește specificul lupte, aici există mai multe tehnici diferite și umflături spec.. Capacități de luptă depinde de caracterul de clasă, echipamente, nivelul de ... mai multe detalii despre luptele pot fi găsite în "newbie Manual" de pe site-ul web, precum și mult mai mult ...

Legendă: Legacy de înregistrare Dragons Online se va deschide ușa pentru toată lumea în această lume fabulos!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more