Marcaje

Legends Heroes

Nume alternative: Legends of Heroes

Pentru a începe un joc Legends of Heroes on-line, trebuie să fie înregistrate. Alăturați-vă în joc Legend of Heroes va duce mai puțin de un minut. Se compune din mai multe etape:
1. Introduceți datele de conectare.
2. Furnizați o adresă de e-mail.
3. Acceptați acordul de utilizare și regulile de confidențialitate.
După acești trei pași, Legends Heroes înregistrare este de peste.
LegendsofHeroes joc online are o populație mare, de care ar trebui să alegeți un reprezentant al unei rase:
• Oamenii;
• Elfi;
& bull , Highlanders,
• Sirene;
• Orcs;
• Spirits; [_1_ ] • Locuitorii temnițe;
• Demonii;
• Undead.

Înainte de a juca în Legends of Heroes, aveți nevoie pentru a înțelege ceea ce sunt avantajele de fiecare cursă.
Oamenii sunt strategii militare puternice. Au făcut arme și armuri de cea mai înaltă calitate, turnat capabil vrăji pe dușmanii lor. Persoanele implicate in cai de reproducere și grifoni.
Elfi trăiesc în păduri. Existența lor pașnică în armonie cu natura este fericirea lor - pentru elfi nimic nu este mai important decât a fi gardienii păduri veșnic verzi.
Highlanders preferă să trăiască departe de alte persoane. Prin natura Highlanders sunt foarte imprevizibile și complet unic - unele pot fi destul de prietenos, altele sunt incredibil de feroce și însetat de sânge.

Foarte distractiv de a juca Legends de Heroes sirene - creaturi mlaștină. Adaptarea la viața într-o zonă mlăștinoasă, pielea lor acoperit cu solzi. Principala arma a Sirenelor este o otravă care cauzează dușmani nu numai amorțite, dar chiar moarte.
Orci persoane furioase și foarte puternice. Ei sunt nascuti pentru a fi luptători. Orci crescut monștri mari: Thunderbird, lupi și alte creaturi pentru a le ajuta în luptă.
Legends joc de Heroes Online este populat cursa foarte misterios. Parfum - locuitori cele mai misterioase Batei. Toate spiritele au proprietățile de elemente - foc, gheață, pământ și aer.
În pesteri subterane întunecate stabilit rezidenți temnite. Nimeni nu știe aceste temnita prime mai bine decât adevărații locuitori.
Demons găsit locuința lor în apropierea vulcanilor, deoarece acestea sunt asociați eterne de foc și căldură. De la alți demoni popoare mai ales pune accentul pe piele maro-roscat dur. Arma lor principal - coarnele și ghearele ascuțite.

Legends of Heroes populează on-line o altă rasă a cărui origine este învăluită în mister - strigoi. Mulți spun că cei morți de mers pe jos - este de suflete moarte, nu lăsați această lume de ură și răzbunare.

Online Joc Legend of Heroes au propria lor istorie lungă. Când creați, lumea a fost un deținător - Nils, care a făcut toate eforturile pentru perfecționarea creației sale și alungarea răului.
Timp de secole, format nouă civilizații. Trecut au fost spirite. Elementele lor nu au fost formă palpabilă, astfel Nils le-a dat viață și formă.
Vizionarea viețile creatiile sale, Nils au început să observați că a crea un fel și lumina, creând devenit amărât și întuneric de altă bici de sus peste ele. Nils, asigurându-vă că lumea în sine este rău, a devenit Domnul Întunericului.

În timpul domniei lui Domnului Darkness Batei existență a fost amenințată împotriva lui au fost trei dumnezei:
• Fiona zeita a vieții;
• Arumar - zeu război;
• tulburătoare - zeul de înțelepciune.

Războiul dintre zei și Domnul întuneric a durat timp de secole și, în final, lordul întunecat a fost învins. Cu toate acestea, Domnul a comandanților Darkness a lansat încă o lovitură zdrobitoare - zeii s-au epuizat și a căzut. Sufletele lor exploda în fragmente și împrăștiate.
Acum Bath a fost împărțită în patru regiuni, conduse de moarte, foc, Doom și domnul Immortal de rău.

Pornind de a juca acest joc Legends on-line de Heroes, vă veți da seama că toți oamenii sunt unite de o singură idee: să adune forțele și să distrugă toate cele patru domnilor.
Intrare Legends of Heroes - șansa ta de a arăta toată puterea lui și poartă militar.
Legends of Heroes joc on-line este în așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more