Marcaje

Legionarii romani

Nume alternative: Legioners

Browser online role-playing legionari Roma antică vă oferă pentru a plonja în realitatea Roma antică, de a experimenta soarta tuturor litigiilor legionar roman, vizitați piele de gladiatori și să ia parte la luptele din arena. În ciuda faptului că jocul on-line romane legionari online, poziționat la fel de distractiv casual, este tot ce este necesar pentru dezvoltarea deplină a caracterului - tot felul de oportunități de nivelare, legile lor de jocuri de noroc, atmosfera de divertisment și mecanica de joc.

Cum să ne scrie despre dezvoltatorii jocului, performanța sa a fost testat cu succes în toate browserele, astfel încât Roman legionarilor, poți să te joci în orice moment convenabil pentru browser-ul. În ceea ce privește cerințele de sistem, atunci putem spune doar că configurația standard de computerul de birou - este o opțiune viabilă, iar în cazul în care PC-ul are un procesor bun și îmbunătățită de tip Pentium VI, nu va juca doar Legionarilor lui Romei antice, și "zbura" și de această realitate.

Intrare în joc legionarilor din Roma antică, așa cum ar trebui să fie pentru publicul casual, simplu și imediat disponibile pe site-ul oficial. Pentru a va inscrie, va trebui să vizitați site-ul și faceți clic pe "Sign Up Roman legionarilor veni cu o conectare, alege sexul de personajul tău, specificați adresa de o cutie poștală și o parolă puternică. După ce confirmați că Legionarilor lui Romei antice înregistrare on-line - este într-adevăr inițiativă și link-ul pentru a activa contul dvs., puteți merge în condiții de siguranță pentru "pâine și circ pentru."

În primul rând, "pâinea" tobish că, din cauza a ceea ce va exista caracterul tău. Incepatori începe să joace joc Legionarii online ale Romei antice ca de rând cufundată care are un suflet aproape nimic, dar aspirațiile de mare pentru a deveni un imperiu legionar. Pentru început, desigur, o experiență importantă. În cazul în care îl pot obține? Du-te la tabără de antrenament, nu
dovedi-te in arena pentru incepatori, ceea ce vrei și experiența și recompense. Mai mult decât atât, în cazul în care formarea va fi de succes, veți găsi în mod automat te la al patrulea nivel al jocului.

Un alt "pâine", legionar, dar carierei sale militare, câștigând o aur. În primul rând, veți primi bani pentru munca în grajduri - ei bine, care a spus că arme și armuri veni ușor? În viitor, va fi capabil de a câștiga mai multe moduri demne, cum ar fi crafting sau expeditii. Și dacă la început va juca jocul online romane legionari practic neînarmați și fără muniție, atunci cum de pompare poate cumpăra tot ce aveți nevoie în magazin sau Casa cărți rare - arme și armuri, și ceea ce ar trebui să poarte războinic imperial. Apropo, există o mare varietate de ele, dar vă puteți permite să numai ceea ce este disponibil pentru nivelul tau. Pentru același nivel de creștere, începe quest-uri. În taverna, veți găsi un NPC - un personaj de la care obține un prim loc de muncă. Aici găsiți formatorul, care poate fi util pentru a cumpăra un animal de companie.

Vi se va cere să aleagă din cele patru animale: urs, câine, Bengalul de tigru si un leu. În viitor va fi posibil pentru a intra în clan sau animalele individuale ale altor specii, acestea vor fi mult mai puternic decât acestea patru. Ei bine, până în prezent, și un animal de companie - bună protecție din lumea exterioară, care este plin de prădători, atât de animale și specii umane.

Legioners joc on-line oferă, de asemenea, o luptă automat. Tobish, în funcție de parametrii inamice ales, iar lupta are loc fără implicarea ta directa. Și până la sfârșitul anului, va fi informat cu privire la suma de experiență și bonusuri sunt obținute (în caz de victorie, desigur).

În plus, Legionarilor lui Romei antice joc online în care să se dedica profesiei, patru dintre ele aici - Blacksmith muncitor, plante medicinale și bucătar. De asemenea, disponibile dezvoltarea de abilități speciale și atât de mult mai mult, care poate fi caracterizată printr-o foarte corect cuvânt, "spectacol".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more