Marcaje

Lego Brawls

Nume alternative:

Lego Brawls este un RPG distractiv cu toate obiectele construite din cărămizi LEGO. Grafica 3D colorată nu va lăsa pe nimeni indiferent, iar muzica veselă și actoria vocală de înaltă calitate vor înveseli pe oricine.

Jocul este mult mai interesant decât omologii săi. Există multe jocuri similare, dar utilizarea Lego pentru a crea personaje jucabile face ca acest joc să fie cu adevărat unic.

La început, ți se va arăta cum să joci acest joc și ți se va preda elementele de bază, apoi totul depinde de tine.

Marea distracției îi așteaptă pe jucători:

  • O mulțime de locații de joc cu peisaje frumoase și inamici perfidă
  • Un sistem de recompense și realizări care menține jucătorul interesat în mod constant
  • Editor de caractere ușor de înțeles, dar incredibil de avansat, cu peste 77 de trilioane de combinații
  • Comunicare cu alți jucători

Desigur, principalul punct culminant al jocului este Lego. Datorită acestei caracteristici, nu ești limitat de nimic altceva decât de propria ta imaginație atunci când vine vorba de crearea personajului principal. Multe zile pot fi dedicate creării războinicului perfect capabil să învingă orice inamic.

Majoritatea personajelor sunt ridicole și acest lucru face jocul foarte amuzant. Clovni înarmați cu arme cu lamă, cowboy cu mitraliere, cavaleri cu găini de luptă. Nimic nu este imposibil aici.

Câștigă în fiecare dintre numeroasele locații ale jocului, de la salonul sălbatic vest până la țărmurile golfului Barracuda. În timpul trecerii, veți găsi noi fragmente ale constructorului și alte recompense unice.

Cu cât joci mai mult, cu atât jocul îți va deschide mai multe oportunități.

Dacă te-ai săturat să joci singur, nu te descuraja. Invitați prieteni la joc sau găsiți alții noi. Participați la competiții comune și finalizați misiuni împreună. Luptă cu echipele altor jucători într-un format 4v4. Sau aflați care dintre voi este mai tare punând în scenă un stil Battle Royale pentru asta. În acest mod, toată lumea va fi pentru sine și va fi un singur câștigător.

Proiectul este similar cu Brawl Stars de cult, dar mai interesant pentru că Lego este prezent aici!

Jocul este multiplatform și poate fi jucat pe o varietate de dispozitive. Această caracteristică face jocul atât de atractiv pentru milioane de jucători.

Unele moduri de joc sunt disponibile chiar și offline, majoritatea celorlalte vor necesita o conexiune la internet.

Lego Brawls vor fi foarte distractiv de jucat! În mod tradițional, există multe scene amuzante în jocurile Lego, atmosfera este foarte pozitivă și nici măcar pierderea nu deranjează! Principalul lucru este jocul în sine, nu rezultatul!

Actualizările sunt lansate destul de des, aducând conținut nou, chiar mai multe elemente de constructor și locații noi.

Lego Brawls descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio posibilitate. Puteți cumpăra jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial. Dacă doriți să obțineți o copie a jocului mai ieftină, va trebui să aveți răbdare și să așteptați vânzarea.

Instalați jocul și obțineți o oportunitate incredibilă de a respira viață și de a verifica figurina Lego pe care o construiți singur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more