Marcaje

Les Royaumes Renaissants

Nume alternative: Les Royaumes Renaissants

Joc Royaumes Renaissants este un joc on-line gratuit, internațional și într-adevăr masiv multiplayer. Nu va fi nevoie să descărcați nimic - pentru a juca un joc plin în rejuvenated Britanie nevoie doar de un browser web. Acest joc recreează perfect o varietate de genuri și are un rol strategic și, împreună cu componentele politice.

Când ești în Royaumes Renaissants joc, aveți posibilitatea să vă cufunda în începutul Renașterii Europa. Personajul tău va începe să joace un rol modest în vagabond, dar în cazul în care el va avea tenacitate, perseverenta si aptitudinile, apoi în cele din urmă, veți avea posibilitatea de a urca în ierarhia și să joace un rol important în viața politică a Regatului.

Înainte de a juca Royaumes Renaissants , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz; RAM-1GB Placa video - 128MB. Alăturați-vă în joc Royaumes Renaissants nu va lua o mulțime de timp și ușor:

1.                   Pe pagina principală, selectați elementul "înregistrare";

2.                   Introduceți numele de utilizator;

3.                   Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4.                   Introduceți o parolă sigură și repeta;

5.                   Selectați "înregistrare" și Royaumes Renaissants de înregistrare este de peste.

Jocul a fost lansat în 2004, după ce ea a devenit rapid un clasic, ca să spunem așa, de referință pentru jocuri web. Joc Royaumes Renaissants a fost marcat de numeroase premii, a fost tradusă în 25 de limbi, iar succesul său este pur și simplu de neconceput.

Dacă sunteți în căutarea pentru o luptă sângeroasă sau cele mai recente 3D de arta, apoi Royaumes Renaissants on-line va satisface toate asteptarile dumneavoastra . În acest joc, dacă doriți să avanseze în ierarhia, sau de a lua poziții de persoană influentă, atunci ai nevoie pentru a negocia ... Joc Royaumes Renaissants - acesta este un joc complex și bogat, în care relațiile umane mai presus de orice altceva.

In timpul Renasterii, vei deveni un vagabond în noua Europă în secolul al XV-lea la mijlocul, și este necesară pentru a progresa în scara socială. Toate personajele pe care le va întâlni în joc, e tâmplar, brutar, a cărui pâine cumperi, morarul, care produce făină, negustor ambulant, care importa grâu din ținuturi îndepărtate ... și chiar primarul din orașul tău, executorilor judecătorești de județ, judecători, șefi de armate sau Regina Franței!

Veți Royaumes Renaissants juca și dau seama că aceasta este o lume mare, care se extinde la întreaga Europă în 25 de limbi: poți de exemplu, să ia barca să traverseze Canalul Mânecii, și se pot alătura Imperiul Otoman. Dar trebuie să vă amintiți în timp ce călătoresc Royaumes Renaissants on-line , afirmă că situația politică pe care o traversează frontiera, și, prin urmare, poate provoca conflicte!

Dar, în cazul în care aceste aventuri nu sunt pentru tine, atunci puteți selecta și stilul de viață pașnică. Poate mai degrabă v-ar depune eforturi pentru a-și câștiga existența în joc Royaumes Renaissants , folosind câmpurile și animalele de creștere sau de a produce obiecte rare pentru comerț internațional ( tapiserii, băuturi spirtoase locale, și așa etc. ). De ce nu deschizi un restaurant sau avere în comerțul? Vă mulțumim câștigat capital bine ai putea permite, de exemplu, pentru a deveni primar sau doar trăi o viață fericită, fără a lăsa jocul sat Revival Britanie.

Începând cu anul 2004, echipa de dezvoltare de Shogun îmbogățirea în mod constant lumea jocului Royaumes Renaissants on-line permanent bază. Navigare, construcții navale, medicină și boli, așa fac parte din cele mai recente îmbunătățiri. Și în 2013, noi, jucătorii se așteaptă noi surprize. Alăturați-vă acum și de a explora lumea Royaumes Renaissants on-line , dacă o faci în dinți!

 

Les Royaumes Renaissants de înregistrare on-line