Marcaje

Viața este ciudată: culori adevărate

Nume alternative:

Viața este ciudată: culorile adevărate este dificil de atribuit unui anumit gen. Cel mai apropiat este probabil RPG sau Simulator. Jocul are o grafică excelentă, un conținut muzical bun. Fețele personajelor sunt bine animate, ceea ce reprezintă un mare pas înainte față de proiectele anterioare ale acestui studio.

Jocul imită viața obișnuită.

vei avea

în el
  • Fă-ți noi prieteni
  • Ajută-i pe alții
  • Încercați să înțelegeți sentimentele și motivele acțiunilor altora
  • Și multe altele

Jocul începe cu faptul că personajul principal pe nume Alex Cheyne se mută să locuiască cu fratele ei, pe care nu l-a mai văzut de multă vreme într-un mic oraș minier. Este destul de tânără, are 21 de ani.

Alex vrea să ia o pauză de la viața din metropolă și să se apuce de muzică. Pe drum, se întâlnește cu prietenii fratelui ei și cu restul orașului. De cele mai multe ori sunt oameni buni și simpli, dar mulți dintre ei au probleme psihologice, iar ajutorul lui Alex le va fi de folos. Chestia este că are un fel de superputere. Empatie dezvoltată neobișnuit, ea poate vedea ceva ca o aură care reflectă starea emoțională a unei persoane.

Orașul duce o viață liniștită de provincie. În fiecare zi se repetă pe cea precedentă. Singura diferență este compania minieră situată în apropiere. Ei folosesc explozii direcționate pentru a distruge stânca. Dar, cu bună-credință, avertizați locuitorii locali despre acest lucru.

Dar într-o zi totul se schimbă când fratele lui Gabe, Alex, moare în circumstanțe misterioase.

Alex va trebui să afle ce s-a întâmplat și să se asigure că cei responsabili sunt pedepsiți. Pe parcurs, ea va descoperi o altă abilitate, atunci când oamenii experimentează emoții foarte puternice, ea are ocazia să experimenteze același lucru și, prin urmare, să ajute o persoană.

Acest joc ar putea părea o aventură a lui Nancy Drew, dar nu este. De fapt, mai degrabă, este un fel de simulator de recreere departe de agitația orașului. Chiar și în timp ce investighează, personajul principal nu uită să meargă la cumpărături, să participe la petreceri. Își aranjează viața personală și chiar înregistrează o melodie la un post de radio local.

Există câteva momente tensionate în joc, dar sunt puține și nu se întâmplă nimic înfiorător. A juca viața este ciudat: culorile adevărate nu sunt deloc înfricoșătoare.

Jocul este în principal despre complexitatea relațiilor dintre oameni și despre faptul că uneori acțiunile pot fi motivate de emoții care nu sunt chiar evidente.

După cum puteți înțelege, jocul este mai axat pe fete, dar poate că unii băieți vor fi interesați de ca o pauză de la exterminarea inamicilor în pachete într-un fel de shooter.

Gameplay-ul în joc este mic, practic toate acțiunile se reduc la interacțiunea cu oameni sau lucruri din anumite locații. Intriga este liniară, dar nu chiar, răspunsurile din dialoguri afectează în continuare atitudinea celorlalți față de Alex în viitor.

Există, de asemenea, misiuni suplimentare aici. Nu sunt multe, dar ele diversifică jocul dacă te plictisești brusc.

Life is Strange: Descărcarea gratuită a culorilor adevărate pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra jocul de pe Steam Trade Portal. Jocul nu are un preț mare și dacă vă plac aceste jocuri, atunci merită atenție.

Începeți să jucați acum și petreceți câteva seri cufundați în atmosfera plăcută a unui oraș de provincie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more