Marcaje

Viața este ciudată: înainte de furtună

Nume alternative: Viața este un lucru ciudat: înainte de furtună
Viața nouă este ciudată: înainte de furtună.

Playerii care au jucat cele cinci episoade din "Viața este ciudat", lansat în 2015, vor fi cu siguranță încântați de istoria sa. Ambele produse sunt realizate în stil de cinema interactiv, numai dezvoltatorul sa schimbat. În cazul în care prima parte aparține companiei franceze Dontnod Entertainment, atunci jocul Life Is Strange: Înainte de furtună este creatura americanilor în fața studioului Deck Nine Games. Jucăria este creată pentru astfel de platforme:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One
În plus față de dezvoltator, există și alte modificări semnificative. De exemplu, în loc de cinci episoade, ca în prima parte, acum sunt doar trei. Un personaj numit Chloe vorbea într-o voce diferită. Ea a fost exprimată anterior de Ashley Birch, care în acest caz a decis să se dedice scripturii. Cu toate acestea, Ashley a promis să se asigure că actrița, care ia dat vocea eroinei, a aderat la cadrul imaginii.

Despre metamorfozele parcelelor.

În traducere, noul joc sună astfel: "Viața este un lucru ciudat: înainte de furtună." Aceasta înseamnă că autorii ne trimit cu trei ani înainte de începerea povestirii principale. În acel moment, Chloe Price sa întâlnit și apoi a devenit prietenă cu Rachel Amber.

Începeți să jucați jocul Viața este ciudată: Înainte de furtună, veți fi târâți într-o grămadă de personaje complexe. Femeile adolescente sunt întotdeauna dificil de supraviețuit unei perioade de maturizare și le pare că totul este prea complicat, ambiguu, contradictoriu. Ei caută sprijin din partea prietenilor și singura modalitate în care reușesc să depășească în fiecare zi realitatea care le-a suferit.

Când Rachel a descoperit în mod neașteptat că familia ei a ținut de mult un secret teribil, aceasta și-a transformat radical viața cu susul în jos. Gândurile grele, loviturile soartei, necazurile unui nivel diferit pot submina credința în bine și umanitatea oricui. În special greu să le reziste tineri. Numai prietenia cu Chloe îi ajută pe fata să facă față situației, deși ea însăși a trebuit să sufere multe tragedii, cum ar fi moartea tatălui ei, pierderea celui mai bun prieten și multe alte evenimente. Toate acestea nu pot fi cuprinse într-un singur suflet și nu pot fi rupte. În scopul și există prieteni pentru a se sprijini reciproc cât mai mult posibil, înlocuind în același timp un umăr fragil dar sigur.

Descărcați viața este ciudată: înainte de furtună poate fi din septembrie 2017. După cum au spus autorii proiectului, acest joc afectează aspectele sociale ale vieții fiecăruia dintre noi. Există momente de deces, pierdere și suferință, dar negativul este compensat de manifestări de prietenie sinceră, dragoste și afecțiune. Modul de joc este construit pe emoții strălucitoare și, prin urmare, nu se lasă indiferent. Chloe apare în fața noastră ca o fată destul de ascuțită și hotărâtă. Pentru a convinge pe cineva să acționeze într-un anumit fel, ea recurge la puterea argumentelor, uneori îmbrățișând discursul cu un cuvânt ascuțit. Puteți vedea acest lucru în curând, începând să jucați Viața este ciudată: înainte de furtună. Ca și în prima parte, există misiuni cu implementarea diferitelor sarcini și puzzle-uri. Și participând la dialog, este posibil să alegeți opțiuni pentru replici de răspuns. Astfel, dezvoltați realități alternative prin arderea evenimentelor de-a lungul uneia dintre căile posibile.

B Viața este ciudată: înainte de furtună oferă un episod de joc bonus "Adio". În ea, ultima dată jucătorii vor putea să acționeze în numele heroinei, Max Caulfield. Cei care nu au jucat în prima parte vor fi interesați să afle că aceasta este prietena lui Chloe, cu care a fost familiarizată chiar înainte de întâlnirea cu Rachel Amber. Max avea un talent pentru gestionarea timpului, dar dorea să remedieze nenorocirile trecutului, aproape că a rănit prezentul și viitorul.

 

Viața este ciudată: înainte de furtună