Marcaje

League on-line

Nume alternative: League on-line

League on-line - este un joc de fotbal multiplayer cu un unic 3 D grafice, permițându-vă pentru a viziona meciul mai bine decât în ​​viața reală.

Joc Online League live pentru afișarea corectă a gameplay-ul face următoarele cerințe informatice ale viitorului proprietar al echipei:

· Pentru Windows

· Conexiune la internet de mare viteză,

· Procesor: Pentium III 600 MHz sau [ _2_] mai sus

· RAM de 1 GB RAM

· Video: Compatibilitatea DirectX 9. 0b sau Open GL 1. 1. Carte de 3D-graphics echivalent GeForce 32MB și de mai sus

· Cel puțin 1 GB de spațiu liber pe hard disk

· DirectX 9. 0C

· Flash Player 9. 0 și mai mare

· Browsere cea mai recentă versiune - IE [ _2_], Opera, Chrome, Firefox cu sprijin th Java

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie pentru înregistrare League Online, veți avea posibilitatea de a testa un meci și să înțeleagă dacă se potrivesc acest joc. Pentru aceasta aveți nevoie pentru a descărca clientul, programul pe care doriți să instalați pe computer.

Joc Inregistrare Online League este foarte simplu. Mai întâi de toate, trebuie să adune o echipă de jucători din introdus, și apoi introduceți:

· Nume utilizator

· Parola

· Adresa de poștă electronică,

· Codul de imagine.

După confirmarea și e-mail, descărca și instala clientul de joc, înregistrarea Ligii online este completă și puteți trece direct la joc.

Pornind de la a juca acest joc League Online, du-te la comanda de meniu. În primul rând aveți nevoie pentru a da un nume, și apoi să decidă modul în care culorile vor fi folosite pentru uniforme de fotbal. Jucători cu experiență sunt sfătuiți să cumpere un card de club - se deschide numai capacitățile complete care există în joc, inclusiv accesul la toate turneele.

League live joc are mai multe turnee, participarea în care este de multe ori depinde de calificare

· Aer Tournament , se lupta cu echipa fără un membru al clubului;

· Teren Tournament , în care implică toți jucătorii de la voință;

· Apă Tournament , care este închis pentru cei a căror evaluare este sub 1600;

· Incendiu Tournament pentru care aveți nevoie pentru a câștiga 1900 de puncte de rating;

· Golden League , care este disponibil Doar jucătorii care au ajuns la nivelul 40.

Când joci jocul on-line League live, vei avea o multime de moduri de a face echipa mai puternic. În primul rând aveți nevoie pentru a merge prin toate meciurile practică și pentru a obține al cincilea nivel în joc. Numai atunci vei fi admise la turneele majore. Dacă simțiți că aveți suficientă experiență dobândită în formare, ea este întotdeauna posibil de a dobândi într-un meci amical, cu toate că noi nu trebuie să uităm că Evaluarea este valabilă doar în timp ce participa la meciurile oficiale.

În al doilea rând, va fi capabil să își dezvolte propriile tactici - de atac și de apărare, precum și orice terțe. Sau puteți folosi tactici de antrenor care conduce echipa la victorie în viața reală. Tactica poate fi schimbat în timpul meciului.

În al treilea rând, atunci când joci în Liga Live, puteți, câștiga bani pentru a cumpăra o echipă de jucători celebri, inclusiv portarul, precum și antrenori. La jocurile noastre sunt dezbatere fierbinte care jucătorii să cumpere mai bine.

În al patrulea rând, pentru a juca în Liga Live absolut pe partea de sus, puteți cumpăra pantofi speciale și alte "gadget-uri", care cresc performanța și caracteristicile de jucători.

Dezvoltatorii de jocuri echipei efectuează în mod regulat diverse cupe și turnee în care poți dovedi că echipa ta merită să poarte titlul de cel mai bun. În plus, vă puteți alătura un clan care va permite echipei să participe la lupte clanuri speciale.

Joc Liga live a fost creat special pentru fanii fotbalului care nu au avut anterior posibilitatea de a pune cunoștințele în ceea ce privește câștigarea tactici de fotbal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more