Marcaje

Light & Darkness

Nume alternative: Lumină și întuneric, LD

Pentru cei care au cucerit "Lineage» lume și nostalgic, oferta de a se întâlni cu joc de lumină și întuneric online - Browser-ul RPG, nu cu mult inferior la strămoșul său. Joc online de lumină și întuneric - este un lucru uimitor de graphic designeri, animație de calitate, o mare pace urmărite și imagini fantastice. În scopul de a obține în această poveste, să ia primul pas - registru. Alăturați-vă în joc de lumină și întuneric, de obicei, trece fără elemente complicate - nume (proprie, apoi veni cu pentru personajul), adresa de e-mail, parola și confirmați-o, sau nu abona la newsletter, acordul de utilizare. Toate acestea? Are înregistrare lumină și întuneric - în buzunar. Acum rămâne să aștepte scrisoarea cu activarea contului, confirmați-o și asigurați-vă că lumină și întuneric în înregistrarea on-line de a fost de succes.

Primul pas, înainte de a începe jocul online, lumină și întuneric, este de a alege un server, care va fi creat de caracterul tău. Acesta este numit convențional cele două lumi - Thor și Ares. Thor pe serverul acționează PvP standard. Aici va fi capabil să se realizeze în lupte și bătălii ca monștri și alți jucători. Curios, că permisiunea de a te atace, nu au nevoie, astfel încât să fie gata pentru atacuri fulger, și pregătiți-vă pentru ei. Bun spectacol în sine - și veți aprecia nu doar aliați, ci, de asemenea, rivalii (adăuga puncte la abilitățile dumneavoastră de luptă). Dacă te duci juca în lumină și întuneric pe Ares de server, vei fi protejat de orice fel de surprize - este doar camera de specificat înțeleagă la dueluri și lupte, nici o spontaneitate a inamicului, deși handicapuri, de asemenea, prezent. Ei bine, și alte nuanțe - de exemplu, este posibil să se încheie un pact cu același aceluiași adversar, în scopul de a distruge inamicul neutre (monștrii).

Definit server, și ar fi bine pentru a crea un personaj. În lumină și întuneric poate juca pentru Warriors, hoti, Negustorilor, arcasi, preoți și Magii. Selectarea o clasă, veți fi direcționat către locația corespunzătoare, și începe de la "Cronica" de eroul său. Trecerea la un nou nivel, va câștiga puncte pentru a îmbunătăți caracteristicile personale ale eroului - agilitate și rezistență, putere și inteligență, noroc și de calificare. Adăugând la rezervele lor de numerar, du-te de arme și echipamente ale orașului, acolo negustori și oferta "scut bun", și "adidași rele" pot recompensa.

Lumină și întuneric Joc on-line, pur și simplu este plin de quest-uri de poveste, și există chiar unele care sunt proiectate special pentru o anumită clasă de caracter, care este deosebit de populară în rândul celor care s-au angajat pentru a juca jocul online, lumină și întuneric. Probleme de joc TK cere caractere non-player, și modul în care acestea sunt cuvinte prompte și de despărțire da.

Lumină și întuneric joc on-line, "acoperind" o arie foarte mare - harta zona are loc pe data de 15 m. mile. Există un număr foarte mare de locații, dar muta dintre ele nu este ușor. Dacă sunteți un erou bogat, apoi prin portaluri speciale pe care le livra rapid și confortabil, dar în cazul în care cu monede dificil apoi merge pe un drum lung pentru a mounts sau înot cu alți eroi care au organizat clan, de exemplu.

De asemenea, în lumină și întuneric poate juca, să ia o poziție neutră - recolta, să învețe meseria. Și totul se întâmplă foarte realist, în cazul în care o recolta - atât de la timpul potrivit, în cazul în care stau, deci pe timp de noapte (jocul are o zi și de noapte) și multe alte detalii, care creează o atmosferă minunată, un colorat și ispititor pentru jucător.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more