Marcaje

Elegant 90

Nume alternative: Lihie 90

Dashing 90 online - joc gratuit browser-ul creat de inspirația din seria "Brigada". Acest joc online Dashing 90 este simulator socio-economic, transportul jucătorul în lume a trecutului recent al țării noastre. Timp de corupție, distrugere și haos. Unul este forțat să caute o viață mai bună pe cont propriu, în calitate mijloace pentru a atinge obiectivele.

Elegant joc on-line 90 de ani în cazul în care are loc acțiunea într-un oraș virtual, care este împărțit în zone de influență de bande, fiecare dintre care se specializează într-un anumit fel de activitate criminală. Sarcina ta în acest joc este de a supraviețui și de a crește treptat autoritatea sa, în scopul de a deveni maestru de umbră ca urmare a orașului și cât mai mult posibil pentru a rămâne pe acest site. Poti juca jocul Dashing 90-on-line și să se alăture unul dintre grupurile care sunt puse în aplicare în domeniul penal care vă place, sau du-te în felul tău și de a organiza afacerea dvs. în joc, deschizând o editură, angajat în comerț, vânzările de arme și de exemplu, , Sau, pune împreună o bandă și de a face înșelătorie.

Cerințe minime de sistem: conexiune la Internet de 64 kbit / s, instalat Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB spațiu pe hard disk - 512 MB.

Pentru a începe jocul necesita înregistrare în joc Dashing 90.
Inregistrare Dashing 90 în mai multe moduri: se poate intra prin una dintre retelele sociale care sunt deja înregistrate. Dacă nu, se poate face folosind adresa de e-mail. Sau inregistreaza-te pe site-ul cu specificarea numelui (sub ea va ști ceilalți jucători în joc), e-mail și parola. Elegant pe această înregistrare 90 va fi completă.

De la începutul jocului veți obține în zona neutră. Dacă nu doriți să urmeze o poveste și nu au ales rolul de una din bandele militante, în scopul de a se adapta la jocul și să câștige experiență, este de dorit să se obțină informații de la personaje de calculator.
Nu neglijați de formare și de a nu ridica nivelul lor, bazat pe o victorie ușoară. Inițial, tot la fel ar trebui să se facă cel puțin o sarcină ușoară, sporind astfel, caracteristicile și abilitățile lor.
Stabilit de caractere și să se joace jocul online Elegant 90 poate fi, în orice locație, inclusiv pe teritoriul altor grupuri, dar trebuie să fie foarte atenți, pentru că personajul poate ataca în orice locație, chiar și în timpul sarcina. Ulterior, câștigând prestigiu și bani, puteți cumpăra sau construi singuri o casă și începe să se stabilească propria afacere. Aceasta este cea mai interesantă caracteristică a jocului: aici jucători pot juca Dashing 90 de locații și de a extinde și de a schimba aspectul lor. Puteți construi case, magazine, birouri în zonele special amenajate. Ele pot fi folosite sau vândute la licitație.

Foarte interesat în acest joc, a Hoteluri baltice luptă - multiplayer cu simultană de acțiuni planificate. Că este, într-o luptă de câteva jucători pot participa, în același timp, jucătorii nu fac mișcări într-o ordine strictă, în timp ce există o oportunitate de a schimba cursul de arme de luptă de alegere, sau o combinație de pumni.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more