Marcaje

Lime Odyssey

Nume alternative: Lime Odyssey

Dacă te întâlnești vreodată cu jocuri de Aeria Jocuri , probabil că a trebuit să auzi și acest joc. Joc Var Odyssey [_1_ ] vă va duce la pînă atunci continent neexplorat Orta. - Sarcina ta este de a explora cât mai multe noi țări ale continentului. Călătoria ta va rula prin munți de netrecut, deșerturi singuratice, și în unele etape LimeOdysseyonlineвам chiar trebuie să demonstreze capacitatea lor de înot.

Dacă sunteți deja familiarizat cu cel puțin unul dintre reprezentanții Aeria Jocuri și lichidare un cont în acest "clan", acum la familiarizat cu LM , trebuie doar să introduceți contul dvs. personal, descărcați fișierul de instalare a clientului de joc și să se joace-play-play. Dacă sunteți un începător, atunci sunteți bineveniți să se înregistreze. În Lime Odyssey înregistrate [ _1_] este un proces obligatoriu.

1. Jocul este în prezent în faza de testare, ci o cerere de participare la test pot fi depuse în orice moment.

2. Click pe butonul " Beta Sign Up . Joaca gratuit », pentru a trimite o cerere.

3. Pentru a crea un cont nou click pe link-ul « Aveți nevoie de o reprezintă ? Înscrie-te acum! . "

4. In Var [_8_ ] Odyssey juca pot, de asemenea, să vă conectați la contul dvs. în Facebook . Formularul de înregistrare permite acest tip de autorizație.

5. În cazul în care contul de la Facebook nu, va trebui să completați o înregistrare forma în care câmpul superior (« ta E-mail ») precizează adresa de căsuța poștală electronică.

6. Următoarea linie « Data nasterii » a înregistra data de naștere.

7. Recent, domeniu « Tip două cuvinte ». registru sistem CAPTCHA furnizate.

8. Pentru a finaliza înregistrarea, faceți clic pe butonul albastru «Inregistreaza-te și joacă! . "

9. Înainte de a deschide formularul de creare a contului, linia de sus, care este deja presupusa poreclă înscris, dacă preferați, puteți să-l schimbi.

10. In domeniu « Parola » introduceti parola, cu care, în viitor, veți primi în ta cont. Parola trebuie să fie de cel puțin 8 caractere, printre care trebuie să fie de cel puțin o scrisoare de capital și o cifră.

11. Completați toate câmpurile faceți clic pe « Save », client de joc leagăn fișier de instalare și de bun venit Acum puteți a juca jocul on-line Var Odyssey [_1_ ].

Acest joc va fi pe placul tuturor fanilor Aeria Jocuri . Strategia de făcut frumos presupune existența a trei rase jucabile principale.

1. People. Separatoare de caractere.

2. Turga. Eroi de război și curajos.

3. Muris. Aceasta rasa știe ceva despre magie, și nu ezită să-l folosească.

La rândul său, fiecare rasă este împărțită în diferite subclase, fiecare dintre care are competențe și cunoștințe speciale.

Joc zilnic actualizat cu noi quest-uri și misiuni. Atât de plictisit cu Lime Odyssey pur si simplu nu au. Ceea ce este remarcabil în Var Odyssey liber [_9_ ] poate juca oricine. Efectuați satele vecine vizita de locuri de muncă, să facă noi cunoștințe, să învețe mai multe abilități noi. Toate acestea va ajuta sa treci distracție de timp liber. Nu rata sansa de a descărca cele mai Var Odyssey ! Joaca-te și invită-ți prietenii - o mulțime de spațiu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more