Marcaje

Genealogia W

Nume alternative:

Lineage W - joc mobil din universul Lineage

Nu este o clonă completă a Lineage 2, este mai degrabă îmbunătățită și reproiectată pentru platformele mobile Lineage 1 pe care mulți au ratat-o, dar acum au ocazia să-și ajungă din urmă, și chiar și într-un format mobil. Jocul are o atmosferă și un farmec unic inerent întregii serii de jocuri Lineage

Scopul jocului este pentru a-ți dezvolta personajul și pentru a învăța noi abilități. Decide să fii un personaj pozitiv sau un răufăcător - o furtună de alți jucători, sistemul de karma implementat în joc permite toate acestea. Există mai multe clase de personaje de bază, mai jos sunt câteva dintre caracteristicile care vă vor ajuta să vă decideți înainte de a face o alegere și de a începe să jucați Lineage W

  • Monarh (Prințul) nu este cel mai puternic războinic, dar în același timp este un lider și comandant. Doar această clasă poate crea un clan, iar abilitățile sale unice au ca scop întărirea aliaților și indicarea unui obiectiv comun în timpul unui atac.
  • Cavalerul este un războinic puternic, care luptă bine împotriva spiridușilor, care au puțină sănătate și sunt slabi în luptă corporală, dar vulnerabili la atacuri magice și atacuri de la distanță lungă.
  • Elf este o clasă foarte puternică în mâini capabile. Slab în luptă corporală, dar foarte puternic la distanță atât împotriva cavalerilor, cât și a magilor.
  • Mage - are cea mai mare putere de atac, formidabilă pentru cavaleri, dar poate fi controlat de spiriduși la distanță mare.
  • Dark Elf este o clasă interesantă, a fost adăugată după lansarea jocului într-unul dintre suplimente. Poate provoca mai multe daune unei singure ținte, poate deveni invizibil și poate crește viteza de mișcare a unității.

Toate clasele sunt împărțite în trei categorii, unele dintre ele pot combina parțial abilitățile diferitelor categorii. Primul rând - unități cu o aprovizionare uriașă de sănătate, al doilea rând - provocând daune semnificative la distanță, dar slabe în luptă corporală, iar al treilea rând - întărind primele două rânduri de unități de sprijin. Aceasta este o schemă clasică pentru multe jocuri de acest gen, într-o echipă perfect echilibrată, la locurile lor trebuie să fie prezenți reprezentanți ai tuturor celor trei categorii. Fiți atenți când alegeți un personaj, deoarece nu îl puteți schimba în timpul jocului, va trebui să redezvoltați unul nou din nou trecând prin misiuni deja finalizate.

Cronologic, acțiunile din jocul au loc la trei sute de ani după evenimentele din Lineage 2 și poate că fanii universului vor putea găsi mici referințe la părțile anterioare. Este în continuare aceeași lume fantastică, cu demoni, dragoni și temnițe. Jocul are o mulțime de quest-uri pentru toate gusturile, există și sarcini de grup. În plus, există sarcini zilnice care nu te vor lăsa să te plictisești și nu te vor lăsa să uiți de joc pentru câteva zile.

Sistemul de îmbunătățire și ascuțire a articolelor este extrem de avansat, dar nu întotdeauna rezultatul va fi de succes. Totul este ca în viață, puteți îmbunătăți semnificativ articolul, dar îl puteți deteriora sau chiar distruge complet, aveți grijă. Elementele deteriorate pot fi încercate să fie restaurate și cel mai adesea reușește, dar nu se poate face nimic cu cele distruse.

Există sute de colecții diferite de articole și echipamente, puteți alege ceea ce vă place și adunați întregul set, pentru aceasta a fost implementat un sistem care vă permite să cumpărați lucrurile necesare de la alți jucători și să le vindeți pe cele inutile. Aceste truse pot fi destul de mari și greu de găsit, dar acest lucru nu face decât să facă procesul de colectare mai interesant.

Lineage W - îl puteți descărca gratuit chiar acum și îl puteți juca pe dispozitivul iOS sau Android

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more