Marcaje

Lineage 2

Nume alternative: L 2

Prequel milioane favorit RPG «Lineage» - online game Lineage 2 destul de repede, de asemenea, a câștigat favoarea de jocuri de noroc. Desigur! Mai multe caractere, mai multe arme si armuri, monstri si de sefi, grafică îmbunătățită și gameplay-ul actualizat - în Lineage 2 online, nu trebuie să mă prind gândindu-se că "toate acest lucru sa întâmplat."

Pentru a vă face să absoarbă acest nou și neexplorat această lume ademenitor, aveți nevoie pentru a obține contul tău. Vă atragem atenția că ofsayte Lineage 2 Înscrierea online nu se efectuează. Acest lucru se face pe partea de server, aveți nevoie pentru a cere ajutor în "Lineage 2 de înregistrare" și vă vor fi prezentate cu o lista de servere (oficiale și nu într-adevăr), care oferă servicii ", înregistrarea în joc Lineage 2."

Deci, dacă v-ați înregistrat cu succes și pot juca jocul Lineage 2 on-line, e timpul pentru a crea personajul tău. Curse în joc este încă cinci, dar clasele au devenit mai mult - acum sunt opt. Dar du-te în ordine. Joaca Lineage 2 tine poate, în cele Orc ca oameni (persoanele), pitici, elfi închise sau mai deschise. Rasă de oameni, desigur, cea mai mare numeric și a oferit următoarele clase - Battle Magii, necromanți, Summoners, medici si Helpers. Cel puțin numeric, dar cursa cele mai utile - gnomi. Ele sunt resurse felul ignoranți, arme sau artefacte rare, desigur, pentru bani și va împărtăși cu tine. Există două clase - armurierii și caută resurse. Cea mai puternică cursa - Orcii, care a luptat pentru cea mai mare parte jucători experimentați "Lineage", are patru clase: Destroyers, Doamne puternic și de asteptare pentru o luptă. Lumina Elven rasă - rasă creaturi frumoase. Această impunătoare, rapide și interesante personaje, ele sunt destul de puternic pentru a merge la inamic, dar natura lor pașnică se opune în general violență. În lumina elfii joc de curse Lineage 2 Online ne oferă o gamă de șapte clase - Cantand Sword, Knight a Singing vraja Altar Câmpia Runner argint Hunter sergentul Oracolele și Summoner. Și, în cele din urmă cursa exilat negri Elfii se închine zeita puternic și nemilos Shilen este există șase clase - Shillien Knight, Sword Dancer, Dark Runner, vrăji se clatina, iar subofițerul închis Summoner Shillien Oracle.

Definit în această varietate de personaje, caracteristicile și abilitățile lor înainte de a juca jocuri on-line Lineage 2, nu uita să vină cu numele eroului său, el merită, și de a crea un portret, de potrivire rasa lui. Și, desigur, pe podea - nu există restricții pentru femei, oportunități pentru toate caracterele sunt egale, indiferent de sex. Privind în perspectivă, dezvăluie mic secret despre aspectul personajul tău - în viitor, va fi capabil să cumpere o potiune special care poate schimba aspectul eroului (dar numai aspectul).

Fără îndoială, Lineage 2 joc on-line pentru care nu păcat să se despartă de realitatea lor. Această lume este cu adevărat surprinde - gameplay, imagini, abilități uimitoare, arme, echipament, inventar. De altfel, cu privire la ultimele trei paragrafe - nou-venit va avea doar un standard pentru armele sale de clasă și obiecte necesare pentru căutarea (și în sine - armura pe el). În viitor, ca pomparea de erou, vei putea să-l muniție mai grave. Costul este de natură să atragă atenția asupra faptului că toate armele, armura și alte elemente, cum ar fi o moda bijuterii magic au așa-numitele Grady nivelurile limită tobish la care acestea pot fi utilizate.

În plus față de toate cele de mai sus, aș dori să fac câteva accente, fără de care joaca Lineage 2 nu ar fi atât de interesant. De exemplu, disponibil pentru a înțelege sistemul de karma, sau clanurile stadiu de dezvoltare (de până la 5 nivele), sau ... oh, e greu să fii obiectiv la joc, care nu respira exact! Așa că am terminat cu opus și sugerăm să vă pentru a afla despre tot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more