Marcaje

Liga Îngerilor 2

Nume alternative: Liga Îngerilor 2

Liga Îngerilor Joc 2: frumusețe tridimensională.

Dacă sunteți un admirator al primei părți a povestii fantastice, jocul League of Angels 2 vă va încânta cu îmbunătățiri noi:

  • Grafica tridimensională, dinamica incredibilă și efecte speciale impresionante.
  • Mai mult de 50 de caractere, unde printre noi eroi veți întâlni cu vechi cunoștințe.
  • Dezvoltarea unei strategii și aplicarea unor tactici a devenit și mai interesantă datorită noilor caracteristici.
  • Mai mai multe temnițe locuite de dragoni, creaturi demonice, giganți și alți monștri.
  • Îngerii participă la bătălii, pomparea lor și capacitatea de a-și organiza propria liga.

După cum puteți vedea, produsul bazat pe browserul MMO cu acțiuni pas cu pas este pregătit pentru noi provocări, așteptând jucători experimentați care se grăbesc să joace jocul League of Angels 2, încercând să protejeze ceea ce a rămas din măreția fosta lume.

Vă așteptați o coliziune cu răul, dar experiența, magia, armele și furia vor ajuta să învingă pe toți dușmanii și să se lupte cu șeful principal. El a devenit și mai rău, mai mare și mai puternic, și poate fi înfrânt doar împreună.

Din nou război.

Între îngeri, pacea nu durează pentru totdeauna. Vechile neînțelegeri s-au întors din nou, vechiul rău sa răzvrătit, demonii din lumea interlopă s-au trezit. Ingerii frumosi: Athena, Moira si Fortune si-au stabilit propriile regate independente, Uniunea Initiatilor, Cetatea Celestialelor si Imparatia Imparatilor.

Nimeni nu știe când va veni pacea, dar toată lumea speră să trăiască în acest punct. Între timp, trebuie să colectați fragmentele unui artefact antic, dar pentru asta aveți nevoie de o nouă Liga Îngerilor.

Primul pas important va fi înregistrarea Ligii Angels 2. Înainte este o alegere plăcută a îngerului tău cu caracteristici unice. Puteți să le dezvoltați treptat, să le îmbunătățiți, să introduceți noi caracteristici, să le mutați pe cele existente. Pentru a face acest lucru, efectuați sarcini care au un efect benefic asupra experienței. Treptat, vei deveni atât de puternic încât poți trata cu adversarii cu adevărat periculoși.

Deși întreaga populație angelică din această lume aparține unor fracțiuni diferite, acest lucru nu le împiedică să se alăture ligilor pentru a obține un rezultat mai bun. Împreună, puteți explora peșterile de la distanță locuite de creaturi înfricoșătoare, distrugeți-le și primiți o recompensă bine meritată. După nivelul celui de-al cincisprezecelea, vor fi disponibile mai multe dungeoane de prestigiu, cu artefacte și comori deosebit de valoroase.

Lupte și echipamente.

Veți juca League of Angels 2, având posibilitatea de a vizita Arena PVP pentru a intra în conflict cu adversarul într-un duel. Dacă vă impresionați impresiile și spectacolele, asigurați dezasamblarea în masă între grupuri și, la atingerea celui de-al 20-lea nivel, veți avea dreptul să vă creați bresle și să organizați atrocități în masă în temnițe.

Pentru a îndeplini cu succes misiuni, aveți nevoie de echipament bun, care este împărțit în 4 tipuri:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Poți să-l îmbunătățești într-un mod natural sau să accelerezi procesul recurgând la ajutorul monedei de joc.

Nivelul eroului în iPlayer League of Angels 2 va ajuta de asemenea cu decorațiile, accesoriile și îmbrăcămintea, la care sunt atașate noi aripi. Înainte de a îmbrăca eroul într-un alt costum, studiați toate opțiunile sale. Rețineți, de asemenea, că echipamentul este împărțit în feminin și masculin.

Când intri într-o lume plină de magie, te poți aștepta la orice surpriză, așa că e de mirare? Fiind unul dintre îngerii, veți fi foarte disponibil și este important să învățați cum să folosiți darul căzut. Ingerul vostru este destul de puternic și suficient, dar în bresle el devine și mai puternic. Și dacă vrei să părăsi compania, poți oricând să o faci.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more