Marcaje

League of Legends

Nume alternative: League of Legends, LOL

League of Legends on-line - multiplayer gratuit joc role-playing cu elemente de strategie. Dezvoltator de proiect - California companiei Riot Games, și servește ca un editor THQ. League of Legends în mare măsură de joc amintește proiect notoriu Dota All Stars. Evenimente interesante ale jocului se desfășoară pe patru cărți. Cum anume se va lupta depinde de ceea ce hartă sunt în acest moment. De exemplu, în primele două cărți în bătălii pot servi trei jucători împotriva trei sau cinci împotriva a cinci. În a treia hartă este o luptă între echipele de puncte de control, iar al patrulea - un pasaj îngust în care există dușmani de cinci jucători față de aceeași sumă. Grafica de toate locațiile literalmente fabuloase. Gameplay prevăzute și detaliat, care nu se poate bucura, dar numeroși utilizatori. În povestea jocului ar trebui să fie pentru a se asigura că instalațiile au fost distruse adversarii, dar nu uita de a controla propriile turnuri de protecție. Dacă în viața de zi cu zi nu aveți suficient de emoții skraste liber sejur în realitatea virtuală. Joc LoL este cel mai potrivit pentru a ridica adrenalina în sânge!

Deveniți un utilizator legitim ajutor Liga a Legends de înregistrare. În formă, trebuie să efectuați următoarele informații: numele de utilizator, parola (repetat în următoarea linie), adresa de e-mail, data nașterii. Ar trebui să pună, de asemenea, un semn de selectare, exprimând astfel acceptarea regulilor. Abonează-te la știri furnizate în mod implicit. În cele din urmă aveți nevoie pentru a rescrie codul din imagini și faceți clic pe "Play for Free». Înainte de a crea un cont, asigurați-vă că configurația computerului nu va eșua. Pentru gameplay impune următoarele cerințe de sistem minime:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7;

- Pentium 4, 2GHz,

- Spatiu liber pe hard disk 750MB;

- Compatibil cu dispozitiv de sunet DirectX 16 bit;

- Memorie video 128 MB;

- RAM 1 GB;

- Conexiune la Internet de cel puțin 128KB \ s.

Deci juca Liga a Legends vor fi eroi, care aici este numit campioni. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici. Natural eroii pot fi punctele forte și punctele slabe. Deci, cineva lauda abilitatile magice mari, cineva are daune de mare, în timp ce altele sunt atât de puternice încât arată ca un scut uman. Dar cine fugi, să evolueze. În timpul jocului veți câștiga puncte. Ei au petrecut la pompare sau nivelul solului, sau pentru a achiziționa noi personaje și rune care îmbunătățesc performanța. În plus, fiecare succes aduce profituri sub forma de moneda de joc. Apropo, puteți investi reală, în cazul în care dintr-o dată a existat o astfel de dorință. Este cu siguranță oferă o serie de avantaje, dar se poate face destul de bine Liga a Legends juca gratuit.

La începutul veți obține câteva personaje, și în cele din urmă numărul lor va crește numai. Toate în joc 30 de niveluri. Și cea mai mare dvs. deplasat spre stânga, cu atât mai mare oportunitate. Jocul League of Legends îndeamnă la dezvoltarea de abilități de eroi. Există un copac talent, care este comun pentru toate caracterele. Masteries, adică copac talentul are trei ramuri: atac, apărare și auxiliare. Selectarea o cale specific de dezvoltare, determinați prin prezenta soarta eroului. Pe lângă abilitățile de bază, puteți selecta două suplimentare. De exemplu, rapid rulate etc tratament zaklinalnoe

Acest joc captivant devine rost de atenția de la primele minute. Varietate de gameplay nu permite să dor de un minut! Lupta distracție cu monștri josnic, provocare alți jucători și de a fi în fiecare zi mai mult și mai încrezători în abilitățile lor! Să satisface toate asteptarile dumneavoastra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more