Marcaje

Loong Online

Nume alternative: Loong Online

Loong Online (joc Loong Online) - un multiplayer online gratuit joc de rol, în care evenimentele din China antică, puterea puternic și maiestuos. În prezent, jocul este în procesul de localizare și de adaptare la publicul europene și americane. Desigur, nu un secret că jocurile în care subiecții descoperite mitologie est, câștigă treptat poziția și în fiecare an, ei devin mai și mai mult. Dar foarte mulțumit de faptul că Loong joc online - nu este doar un proiect comercial de spectacol, ci o creatură reală, care este rezultatul de munca grea de mulți oameni și-a câștigat încrederea și credibilitatea cu mulți jucători din întreaga lume.

Alăturați-vă în joc Loong online ușor de înțeles pentru toată lumea și nu ia mult timp. Tot ce trebuie sa faci - pentru a introduce numele de cont, parola pentru a accesa jocul și adresa de e-mail. Ulterior, în căsuța poștală, veți primi o notificare care înregistrarea Loong finalizat, iar după descărcarea clientul jocului, puteți începe imediat redarea.

Acum, un pic despre cerințele de sistem: Procesor - 1.5 GHz RAM - card de 2 GB de memorie grafică cu 3D-accelerator 256 MB, 5 GB de spațiu liber pe hard disk și sistemul de operare Windows XP / 7. Și, desigur, nu uitați că computerul dvs. trebuie să fie conectat la Internet.

Sa întâmplat că foarte puține jocuri au un buget suficient de mare, dar Loong joc online, care se poate lauda cu o investiție solidă în dezvoltarea sa. Și dacă vorbim în mod special, crearea de joc s-au cheltuit aproximativ 10 milioane dolari. Și când mai familiarizat cu jocul, fără îndoială, ceea ce s-au cheltuit banii, nu se pune. Mare grafică, animație frumos si foarte buna, studiu detaliat al mediului și script-ul diabolic de bine și complot, precum și localizarea de joc pe un număr foarte mare de limbi diferite.

Editor personaje jucabile, care oferă joc Loong on-line a făcut pe conștiința, la discreția noastră, există șase culori de par, cinci tipuri diferite de tunsori, cinci tipuri de specii și forme se confruntă cu și mai multe variante de seturi inițiale de haine. Desigur, unicitatea caracterului de joc, fără nici o îndoială, va oferi o varietate de tatuaje, cicatrici și cercei, și tot ceea ce tu vei fi capabil de a personaliza.

Sistem de clasă în joc, în lipsă de fapt, a înlocuit-o cu o divizie de proprietate arma specializare: totem, harpe, knuckles alamă, o halebardă, arc, sabie sau sabia. În primul rând, vă puteți schimba armele în mod constant, dar cu o creștere în capacitatea dumneavoastră de a schimba perosnazha arsenal vor deveni mai puțin, pentru că va trebui să reflecteze serios asupra a ceea ce ramură a dezvolta arme. Joaca jocul Loong Online plăcută și interesantă, cu sprijinul tuturor camarazilor. Asediu, lupte de clan și lupte în arena - cu prietenii pentru a participa la toate aceste evenimente vor fi de multe ori mai interesant.

La etapa inițială a jocului, fiind în zona de începători, vă veți întâlni cu NPC-uri, neblshoy trece timpul și a obține primul lor loc de muncă reale. Nu este scutit de dezvoltatori și deja un favorit cu toate cele mai multe jocuri de sistemul de navigație auto. Acum, dacă vrei să ajungi la un anumit punct de pe teren, va trebui să treceți cursorul mouse-ului la locul de pe hartă și faceți clic pe butonul special, rezultatul de doar astfel de acțiuni simple, personajul tău va rula acolo singur. Joaca de joc, datorită Loong sistem similar va fi foarte mulțumit.

Tu va multumi tuturor iubitorilor de sistem foarte animale de companie, capacitatea de a dobândi pe care le apar literalmente după a treia sarcină. Animalele de companie - nu doar o jucărie, dar un asistent adevărată bătălie.

Evolua în joc nu este o experiență la fel de dificil a câștigat cu ușurință, pentru că de locuri de muncă sunt întotdeauna suficiente pentru a face personajul tău a fost dezvoltat continuu și explorat de noi tehnici și abilități.

Deci, rezumând în toate cele de mai sus, trebuie remarcat faptul că în Loong joc online va iubi pe toți cei care preferă să aleagă între jocuri interesante și produse de înaltă calitate, în același timp.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more