Marcaje

Lord of Ages

Nume alternative: Lord of Ages

Ce ai asocia dezvoltator Aeria Games? Pentru mulți jucători, aceasta este o garanție de fiabilitate și calitate a jocului, care cu siguranță va apela pentru a face să-și petreacă o mulțime de timp cu ea. Deci, joc Domnul veacurilor nu este o excepție. Esența jocului nu este cu mult diferit de toate celelalte strategii, dar punerea în aplicare și executarea atât de atractiv, care pur și simplu nu se poate opri la atenție. Gameplay-ul de calitate și poveste interesantă, operare usoara si grafica frumoasa, nu este acesta este secretul de proiect online de succes?

Lord of Ages online va ajuta sa vizitati terenurilor vechi, locuitorii au nevoie de conducător înțelept și judicios. Poate că ești tu și să devină conducătorul de asta? De la începutul jocului va aparține la o suprafață mică pe care se poate construi așezări, case, castele, construcția de lucru. Scopul tau principal este de a îmbunătăți puțin regatul lor la proporții cu adevărat regale. Clădiri frustrant și creșterea numărului de rezidenți. Învăța noi tehnici de luptă pentru a le transforma mai târziu într-o forță militară invincibil. Deoarece mai puternic caracterul dumneavoastră și armata ta, mai mult terenul puteți surprinde și mai mare zona va fi sub control.

Acesta este un joc tipic on-line, astfel încât vă puteți imagina în Domnul Ages înregistrare va aveți nevoie pentru un start de succes de joc. Deși pe pagina de joc și nu cuvinte rusești, nici jucătorii de limbă rusă va fi capabil să înțeleagă ce să facă, cum să înregistreze și să completați formularul și se va ocupa cu termenii și condițiile de bază.

Pentru a începe înregistrarea, apăsați butonul "Play Free», care este situat în partea de jos a paginii de pornire a jocului.

Înainte de pe ecran se va deschide un formular standard special de înregistrare, după care puteți completa pentru a începe să joci Lord of Ages. Citiți cu atenție numele câmpurilor și sistemul de indicii și alternativ completați toate câmpurile. Va trebui să scrie numele de utilizator și parola unice, și trebuie să specificați adresa de poștă electronică.

Dacă sunteți folosite pentru a înregistra conturi cu ajutorul rețelelor sociale și aveți o pagină pe Facebook, va fi capabil de a utiliza datele lor de autorizare în acest joc. Și dacă te-ai înregistrat deja, înainte de cel puțin unul dintre proiectele Aeria, dar acum aveți posibilitatea să utilizați date înregistrate anterior, care trece înregistrarea.

Înainte de a începe să joci jocul Domnul veacurilor trebuie să alegeți terenul pe care teritoriul și se va dezvolta împărăția ta. Acesta poate fi:

Boemia.

Lombardia.

Saxonia.

Moravia.

Bavaria.

Turinzhiya.

Swabia.

Fiecare dintre zonele este caracterizată de un climat specific și topografie - alege ce cel mai mult va place.

Unească clanurile și coloniile cu alte părți pentru a învinge dușmanul. Trimite armatele lor pentru a cuceri teritorii sălbatice. Astfel încât zona de regat dumneavoastră poate crește în mod semnificativ. Și cel mai bun din toate, că Domnul veacurilor jocul liber poate fi oricine!

 

Lord of Ages de înregistrare on-line