Marcaje

Lord of Ultima

Nume alternative: Lord of Ultima

Lord of Ultima on-line - un nou proiect on-line de la dezvoltator de renume mondial de jocuri pe calculator - Electronic Arts, compania a fost în mare măsură la originea tuturor industria jocurilor pe calculator. Și universul de a emite propriile jocuri de browser "electronice", a fost ales de familiar și bine cunoscute - primul joc din seria Ultima a apărut în urmă cu mai mult de douăzeci de ani. Ce sa întâmplat de la această combinație? Nou, sofisticat, care combină cu succes joc de strategie economică și militară cu o grafică frumos și gameplay distractiv.

Alăturați-vă în joc Lord of Ultima - ceva cu care voi începe călătoria lor de mult timp pentru a dezvolta propriile așezări. Jocul este complet bazată pe browser și nu necesită descărcarea și instalarea de client, tot ce ai nevoie pentru a începe jocul Lord of Ultima on-line - conexiune la internet si un browser. Inregistreaza-Lord of Ultima nu ia prea mult timp - trebuie doar să introduceți o adresă de e-mail la care veți primi un email de confirmare a înregistrării și care joc online Lord of Ultima folosește să vă conectați și parola, selectați numele în lumea jocurilor de noroc și Introduceți țara dumneavoastră. După cum puteți vedea, jocul LORD OF verificare ULTIMA făcut la fel de simplu și de rapid, pentru a nu întârzia doresc să joace LORD OF acțiuni inutile ULTIMA.

Una dintre caracteristicile pe care le are jocul Lord of Ultima on-line este abilitatea de a selecta una din cele două căi de dezvoltare - pace, economice și militare. Dacă doriți să se concentreze pe deplin pe calea pașnică de dezvoltare, să stabilească relații comerciale, construi și upgrade de o varietate de clădiri și, astfel, să mențină orașele lor sa prospere, trebuie doar nu pentru a construi în castel oraș. În acest caz, chiar și cu o armată uriașă de vecin ostil configurate pot organiza numai expediție de ruinare pe orașul tău, care chiar și în caz de eșec nu se va termina la confiscarea de teritoriu sau distrugerea de orașe - vei pierde doar o parte din trezorerie lor. Dacă preferați un mod activ și dezvoltarea militară a statului nostru, Lord of Ultima joc on-line vă oferă un mod diferit - aveți nevoie pentru a construi un castel care va fi structura de bază a oricărui oraș. Acesta vă permite să păstrați castel plin de ostilităților și elimină orice restricții, cu excepția pentru o protecție incepatori de șapte zile de la atac. Dar, de asemenea, prezența a castelului permite jucătorilor să atace toată lumea în jurul valorii de orașul tău, și un atac similar în cel mai rău caz poate duce la un transfer complet de putere în oraș adversar mai mult succes.

Lord of Ultima joc online, are, de asemenea, o altă caracteristică interesantă - construcția de clădiri în ea de sine este un puzzle interesant si mini-joc, din cauza plasarea de fiecare construi eficacitatea sa depinde! De exemplu, situat într-un câmp deschis de lemne colibă ​​va produce, de asemenea, cherestea, dar numai valoarea sa va fi mult mai puțin decât de aceeași cabină în pădure - de fapt, de fiecare dată logger va rula pentru copaci. Ei bine, atunci când vine vorba de timp pentru a pune moara, aceasta este, de asemenea, mai bine de a plasa în apropierea taietorii de lemne, care era deja un lucrătorii de cherestea nu va avea de departe pentru a rula pentru materiale.

Pe baza acestor caracteristici ale jocului Lord of Ultima l joace gameplay-ul interesant și distractiv, usor cu dependenta de mai multe ore. Până în prezent, la nivel mondial numărul de persoane care doresc pentru a juca jocul online Lord of Ultima este măsurată în sute de mii, iar numărul continuă să crească ca jocul Lord of Ultima on-line continuă să crească și fanii incantare de noi caracteristici și bonusuri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more