Marcaje

Lords & Knights

Nume alternative: Lords & Knights

Lorzilor și cavaleri on-line - multiplayer gratuit teme medievale joc de strategie. Puteți merge înapoi în trecutul îndepărtat și să stabilească imperiul său, care, în acțiunile corecte va crește rapid și să prospere. La început, te aruncat în posesia a locuitorilor orașului ca urmare a condițiilor neadecvate de habitat. Pe terenuri atribuite vă veți găsi un teren uscate de case goale si chiar o bandă de soldați mizerabile cu aspect. Totul pare destul de deprimant - dar nu intrati in panica! Veți nu numai în cele din urmă aduce totul în ordine și construi o armată războinic puternic, care, de asemenea, sunt bine instruiți, și ați pus o infrastructură urbană nivel adecvat și să se extindă pe teritoriul său. De diligență dvs. depinde dacă câștiga o reputație printre ceilalți lorzi și pot simți adevărat maestru al cetății medievale. Viitorul imperiu dumneavoastră este în mâinile tale!

Joaca Lords & Knights posibil în browser-ul și pe smartphone-uri și PC-uri comprimate. Cerințe de sistem sunt foarte minime. Potrivit pentru a fi o astfel de platformă: iOS 4. 3, ANDROID 2. 2. Cel mai important - accesul la internet. Proiectele companiei sunt întotdeauna diferite XYRALITY GmbH accesibilitate, și mai marii și cavaleri joc a fost nici o excepție. Pentru a trece la modul de joc, va trebui să creați un cont. Lords & Knights înregistrare - se umple câteva domenii, și anume adresa de e-mail și parola, precum și adoptarea normelor de utilizare și politica de confidențialitate. Asta e tot, de afaceri este literalmente un minut!

A intrat în rândurile comunității activă a lumii de joc, te vei găsi aliați de încredere și lupta cu inamicii vrednici. Pentru cei care vor fi stăpâni și cavaleri joacă se simte o lipsă de candidați. La urma urmei, mulți alți utilizatori sunt potențial adversarii. În ceea ce pentru tovarăși, ar trebui să fie în stare să găsească. Nu poți avea încredere primul venit, să învețe să recunoască intențiile acestor feudali, va întâlni pe drumul tau. Aderarea la Alianta va fi capabil de a explora și de captare a terenurilor învecinate. Dar, în cursa de pradă, nu uitați să monitorizeze propriile abilități defensive. Țara ta nu este imun la atac, și cine știe cine va veni în minte să atenteze la binele vostru. De altfel, utilizarea de oportunități tactice și strategice este unul dintre principalii factori care influențează victoria în luptele cele mai aprinse. Și, desigur, armata de încredere. Crearea de grupuri, trebuie să aveți grijă de care au cuprins diferite unități. Deoarece fiecare dintre ele talentele și abilitățile lor, ei vor fi utile în diverse situații care apar pe câmpul de luptă.

Ce altceva este necesar pentru prosperitatea imperiului, astfel încât resurse suficiente. Lords & Knights juca - apoi vă faceți griji în mod constant cu privire la extracția resurselor și menține stocurile de sub supraveghere. Lords & Knights joc oferă o oportunitate de a utiliza următoarele resurse: lemn, piatră, minereuri, cupru, argint, aur. Sunt servite categorie separată. Țineți minte că locuitorii orașului pot ajuta în diverse moduri de a crește și a se dezvolta. Deci, adjuvanți lua cu plăcere pe misiunile lor, cât mai curând, pentru a le. Ei pot face față strălucit cu locuri de muncă lucrative. Ei bine, să zicem, pentru a aranja festivaluri luxuriante în castel sau de a organiza târguri. Acesta va fi util pentru a instrui oamenii de stiinta dezvolta noi tehnologii. De exemplu, care nu doresc să aibă un vehicule militare rece? Răspunsul este evident, atât de oamenii de știință își aduna în bibliotecă și să le dea un loc de muncă. Nimic nu pierde-vară, să beneficieze!

Este de remarcat cu privire la construcția de clădiri. Total de 13 ar trebui să fie în castelul. Fiecare obiect misiunii sale. Deci, Cetatea, Arsenal Tavern, Bibliotecă, Fortificații, Market, Farm, Woodman, Material lemn, carieră, materiale de piatră Mine, minereu Depozit - toate fac parte din fiinta voastra. Nu uitați că clădirile ar trebui să fie îmbunătățite, dacă doriți să le era într-adevăr un judecător bun.

Responsabilitățile proprietarul unei cetati medievale, și într-adevăr o mulțime pe care nu va avea nici un moment liber! Dar lorzi și cavaleri juca online, atât de interesant faptul că toate aceste preocupări vor fi doar plăcută. Doresc să-și diversifice timpul lor liber - deci care e problema? Lorzi și cavaleri verifica așteptare pentru tine. Bucurați-vă de joc distractiv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more