Marcaje

Lords Online

Nume alternative: Lords Online

Joc Online Lords online - multiplayer turn-based strategie cu elemente de RPG create în cele mai bune tradiții de jocuri fantezie. Grafică de înaltă calitate 3D și animație, personaje vii și unice, gameplay-ul dinamic și veți găsi în Lords on-line. A avertizat imediat că proprietarul cutie poștală atunci când Mail. ru înregistrare Lords joc on-line nu este necesară. Pentru restul (dacă este cazul), acces la jucărie au în mod tradițional. Deci, ne-am faceți clic pe "play", atunci există o formă de "înregistrare Lorzilor on-line». Aici, introduceți numele de utilizator, parola, și e-mail adresa de box, apoi a accepta acordul utilizatorului și "familiar cu regulile jocului." Asta e. - online Lords înscrierea online este finalizată.

Pentru o oarecare ușurare pentru cineva - dimpotrivă, dar Lords joc online, online, nu te va uimi cu un număr mare de clase si rase. Determina alegerea eroului (cursa lui) este destul de simplu. Deși descrierea citirea pre-valoare, desigur.

În doar una dintre cele trei rase joci Lords on-line - Oameni Shaba sau Aleph.

Oamenii - cea mai puțin vizibile în termeni de caracteristici, dar aliat perfect pentru orice alianță. Trebuie să clarifice faptul că pentru nivelare, aveți posibilitatea să alegeți un singur erou - Doamne, sau întreaga armată. Acest lucru este valabil pentru toate cele trei curse.

Shaba Race - una din ramurile kriontsev trib are un mare potențial (în sensul fizic). Reprezentanții acestei rase mai agresiv reglat. Scopul lor - de a construi pe oasele de dușmani în propriul lor stat.

Race Aleph - a doua ramură krionskogo trib, pașnic, dar destul de periculos în cursa de luptă. Caracteristica lor - abilitati magice. Ei nu le aplica într-un scop rău, dar într-o luptă dreaptă, și aceasta este principala lor, apropo, este destul de o armă puternică.

După ce ați decis să rasa eroul său, trebuie să selectați pe podea și-i dea un nume. Apoi, alegeți o locație de pe continent Ma'an, care va începe în curs de dezvoltare personajul tău și imperiul său. Apoi, în jocul online, Lorzilor nu ai nimic să intervină. Haide! Inceput de a construi castelul, tren abilitățile soldați, sau uita-te oaze si le ataca. Oasis - este sursa de resurse. Ar trebui să fie protejate tot timpul, pentru că în calitate de vânători lipsă. Mai mult oaza - un mare avantaj față de ceilalți jucători. Le puteți obține prin atacarea alte castele. Dar este necesar să se ia în considerare, dacă să lupte singur? La urma urmei, adversarii toate egale, astfel că este riscant. Dar aici, dacă vă alăturați alianței se la unele dintre aceste lucruri pot ajunge foarte chiar.

Dar Lorzilor on-line joc online nu este doar un caracter strategic. Aici va dezvolta puterea de caracterul tău, precum și alți parametri. Acest lucru poate fi realizat prin educație și formare de soldații săi. Războinici puternice și disciplinate - alianță puternică și respectată - un imperiu puternic. În plus față de buchereală trupele sale pentru a face ochelari prețioase întâmpla eroul tău pentru a construi și extinde clădirea pentru a efectua diverse ceremonii. Bani, este de asemenea important ca ochelari. Ei trebuie să câștige prin efectuarea o varietate de quest-uri și participarea la evenimente. Cei de aici abundă.

Juca jocul Lorzilor on-line distracție online, în termeni de gameplay și plăcut din punct de vedere grafic. Peisaje realiste și peisaje bine conturate completa organic această lume fantastică interesant. Toate acestea în sinteza supune orice strateg și rolevika. Si daca esti un fan de celebrele jucărie "Heroes 3", apoi medicul însuși a prescris vă pentru a juca jocul on-line Lords on-line. Majorete sănătatea ei!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more