Marcaje

Lost Magic

Nume alternative: Lost Magic on-line

LostMagic on-line ne trimite într-o călătorie prin lumea de experți pierdute, în cazul în care fiecare dintre jucători luptă pentru ramasitele tuturor supranatural. LostMagic joc on-line are o poveste unică și ochi grafică plăcut spectaculoase.

Dar, înainte de a ajunge la joc, să vedem ce avem nevoie pentru a le juca. Cerințele minime care a împins dezvoltatorii corespunde practic orice calculator, laptop sau tabletă.

Principalele cerințe:
- Conectarea la Internet
- rezoluție a ecranului de 1024x768 pixeli
- Browser cu ustanovlenymFlashPlayer.

Inregistrare LostMagic nu cauza probleme. Pentru a începe jocul veni cu un nume - o poreclă și începeți să jucați. Înregistrare va permite să facă grabă LostMagic alăture sute de alți jucători în această cursă dezlănțuită pentru cioburile pierdute de magie. Introduceți adresa dvs. de e-mail va fi oferit după ce puteți face cunoștință cu jocul și a vedea dacă acesta ti se potriveste.

Terenul se dezvolta cu viteza fulgerului și acum stai pe banca, și într-un moment vă va fi oferit pentru a lupta monstru teribil. Apoi, jocul LostMagic Online vă încurajează să aventura în această plin de uimire igrovommire. Acum tu stoitosmotretsya și înțelegeți unde ai fost. Ai poyavlyayutsya de locuri de muncă în meniu sootvetsvtuyuschem, aveți un rucsac, kudabudut primi trofee și alte elemente pe care le dorite. Apropo, după ce pe parcursul unui tânăr soldat LostMagic joc online vă solicită pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră și introduceți svoidannye de înregistrare - adresă poștală sau un cont într-una din rețelele sociale (Facebook, și altele). LostMagic înregistrare nu te obliga la nimic, ci în orice moment puteți reseta parola.

Totală în joc 3 kotoryeharakterny de calificare pentru un anumit tip de caractere:
- Putere
- Agilitate
- Endurance

În joc puteți alege mai multe opțiuni pentru creștere economică - Calea de tigru, și Calea Fox Way Elephant. Fiecare scenariu are propriile sale forte puncte slabe. Calea Tigrului vă va oferi posibilitatea de a utiliza atacuri puternice, două mâini arme. O caracteristică cheie în dezvoltarea acestui tip de războinici este putere. Fox cale potrivită pentru războinici ciudate și agil. Vulpile sunt capabili de a se eschiva adversarului și aplicate lovituri de strivire la răspunsul apărare. Caracteristici principale - agilitate. Dacă vă place să joace o unități puternice și stabile, folosind tactici de "protecție", Calea Elephant pentru tine. Caracteristici principale - de anduranță.

LostMagic joc online, care vă permite să deschideți folosind oricare dintre tacticile.
Joaca onlaynigruLostMagicochen simplu - главноеразобратьсякаксражаться și razvivatsvoinavyki. Una dintre cele mai moduri de joc - modul de luptă - una dintre cele mai frecvente situații de joc. Aici veți avea nevoie pentru a dovedi abilitățile strategice pentru a câștiga.

Există mai multe tipuri de șocuri: daunelor Aplica obișnuit pe inamic în proporție de abilitățile dumneavoastră, calitatea de arme și uniforme, greve critice provoca daune duble sau multiple, și puteți învinge dușmanul folosind accident vascular cerebral care provoaca rani sangerare.

Joc LostMagic vă permite să utilizați tranziții pentru locații pot, de asemenea, faceți clic pe elementele terenului. În timpul etapei inițiale a jocului te va ajuta mereu asistent "Dani", care vă va învăța. LostMagic igravypolnena on-line, în spiritul din Evul Mediu, cu insertii de elemente neobișnuite. De exemplu, un sac de lucruri, obiecte de desen. Joaca LostMagic întotdeauna posibilă, chiar dacă netmnogo timp, pentru că, uneori, pentru o munca productiva este necesar doar un astfel de "joc" pauze.

Joaca LostMagic captivant de la primele secunde și pe deja destul de dificil, unul după altul, apar următoarele sarcini trebuie să depășim acum motociclist despre pub departe de sabia pentru a învinge schelete in jurul cimitir, după ce vom avea de a lupta cu jucatori reali. Jocul are un chat, astfel încât să nu se poate petrece doar timp, relaxați-vă și să se distreze în timp ce juca jocuri on-line LostMagic, dar, de asemenea, de a comunica cu oameni interesanti.

Sperăm pentru a juca jocul on-line LostMagic, destul de tine va fi de multe ori și bucurați-vă de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more