Marcaje

Paradise Lost

Nume alternative: Paradise Lost

Lost Paradise online - fantastic joc multiplayer gratuit cu lupte incrementale exigente tactici de aplicare. Vă veți găsi în cele mai mari locații și PVP fără sfârșit va apăra dreptul de a exista. Lupta are loc între pământeni și extratereștri în mod neașteptat. Veți avea mii de potentiali adversari! În timp ce apelul poate arunca doar jucător adevărat. Mafioti din lume de joc, pur și simplu nu. Evenimentele se desfășoară în spațiu tridimensional, care creează un sentiment de realitate. Faceți cunoștință cu inamicul poate fi oriunde pe pământ, sub pământ, în apă, în orașe, păduri sau deserturi. Joc LP vă învețe să ia decizii importante, de a simți și de a coordona lupta, de a coopera cu alți jucători și a aruncat cu disperare cea mai tare luptă. Dar nu toată lumea din povestea jocului se reduce doar la război. Ați putea fi bine în măsură să se odihnească între bătălii și chiar face afaceri destul de pașnice. În plus, începând cu Lost Paradise poți să te joci pentru a face prieteni sau chiar brusc se căsătorește. Nu ratați ocazia de a petrece timpul liber cu placere!

Înainte de a vă apuca de treabă în vârtej de aventuri de neuitat, trebuie să creați un cont. Cu privire la posibilitatea de a descărca clientul jocului va fi informat de la sfârșitul creatorii proiectului. Lost Paradise de înregistrare are loc după cum urmează:

- Acord luate. Administrare se concentrează pe utilizatori este că, dacă nu sunteți de acord cu regulile, nu este mai bine pentru a crea un cont,

- Completati formularul de inscriere: numele jucătorului, e-mail (cu confirmare), parola (cu confirmare)

- Selectați limba dorită și să specificați fusul orar corect,

- Înregistrarea cod de confirmare este înscris - două cuvinte pe care le vedeți în imagine.

Juca jocul online Lost Paradise puteți în cazul în care computerul dvs. îndeplinește următoarele cerințe minime de sistem:

- Sistem de operare Windows XP/Vista/7;

- Procesor Intel Pentium G620 sau AMD Athlon II X2 250,

- Video NVIDIA GeForce GTS 450 sau ATI Radeon HD 5750;

- 2 GB de RAM și 3 GB de spațiu liber pe hard disk.

Deci, sunteți abia la început să joace Lost Paradise și primul lucru pe care să-și amintească - ar trebui să urmărească pentru unicitatea de caracter. Eroul său, datorită vaste posibilități, care sunt disponibile pentru fiecare utilizator, puteți face unic. În puterea ta de a schimba totul, de la aspectul și caracterul seturi de acasă la caracterul său și de luptă de performanță. Necruțător pompat, desigur, dacă doriți să reușească în această lume fantastică. De-a lungul timpului va fi disponibil nu numai arme puternice, dar cu mult mai mult. De altfel, în ceea ce privește de arme vi se oferă o gamă destul de decent. Juca Lost Paradise vei face, utilizând atât comun pentru ambele curse de arme, cum ar fi grenade, puști de vânătoare, mine, cuțite, Taizer și speciale pentru fiecare dintre rase. Disponibil pentru pământeni "ciut", "Frasin", "ASP", "Skif", "Blackbird", precum și pentru Wanderers - "Julie", "Balam", "Kabbah," " Chakka "" Pulaha ". Relativ armura alege, de asemenea, de la ceea ce va fi. Netezi corpul personajului și trebuie doar să nu facă fără costum de încredere. Pământeni folosi armuri usoare "Orlan" armuri grele "Dzhaganat" PES și "Kraken". Wanderers preferă să poarte sau costum de armură "Nunkul" sau costum de armură grea "Bach-Pac" sau PES "Shukpi."

După cum v-ați dat seama, probabil, chiar la începutul jucătorul trebuie să ia o decizie importantă pentru oricine să se alăture. După cum sa menționat deja, există două curse. Vei fi pe partea laterală a Terran sau alătura la Wanderers, pentru acest lucru, în principiu, și va depinde de soarta. Punctul important este alegerea de ambarcațiuni. Puteți deveni un maestru de corp la corp si de a invata snipe de neegalat, și de a gestiona vehicule de luptă uluitoare.

Joc Lost Paradise implică extracția de resurse. De altfel, toată lumea are o șansă de a obține mea în posesia sa și de a obține un profit bun. Dar proprietarul minei ar trebui să fie mereu în gardă. Există un set care doresc să degajeze. Nu dau dușmanii urât! Mai puțin daune de echipamente în timpul luptei, mai multe resurse te.

Deja, în faza de testare, jocul este capabil să se laude un soi. Si din moment ce proiectul este în dezvoltare, în viitorul apropiat creatorii promit o multime de elemente noi și interesante. Alături de noi și de a vota pentru tine toate avantajele de un joc distractiv!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more