Marcaje

Sectorul pierdut

Nume alternative: Sectorul pierdut

Joc Lost Sector - MMORPG gratuit cu lupte turn-based, evenimentele care se desfășoară în timp real. Este o lume dură în care supraviețuirea are nevoie de strategie înțeleaptă și tactici. Vă sunt transportate înapoi în 2035, iar prima impresie este că acestea sunt în postapokalipsticheskoe timp. Este aproape adevărat, cu toate că nu a fost o catastrofă globală. Dau vina pe patru ani de război, și-a petrecut cea mai mare parte a orașelor. În timpul ciocnirilor teribile a ucis 99% din populația urbană. Totul a început cu un progres farmacologic. De droguri a inventat "Rebis" datorită proprietăților lor a devenit atât de dorit pentru toate că oamenii nu ar putea împărtăși cu amabilitate. Dătător al doilea tineri, regenerare imediat celule, ajutand la atenuarea respingerea de implanturi, alinarea durerii medicamente a provocat un conflict între autorități și oamenii de rând. Oamenii nu se împăca cu faptul că guvernul le-a împărțit în funcție de "nivelul de responsabilitate socială." Ofensați a decis să-și afirme drepturile lor. Lansat în 2031, războiul în cele din urmă diminuat, dar federalii și coaliția a continuat conflictul, încercând să câștige pe cât mai multe dintre state autonome și orașe. Aceste orașe independente și se referă Broxton - un loc în care acțiunea are loc în joc.

Pentru a juca jocul online Lost Sector Veți avea nevoie pentru a descărca și instala pe PC-ul dumneavoastră. A pierdut înregistrare Sector va permite accesul la joc, și vă puteți întoarce la initiat la orice moment. Crearea unui cont este după cum urmează: introdus adresa de e-mail, parola, parola confirmat, cod rescris de la imagine, acceptarea Termenilor. Alăturați-vă în joc sectorul Lost și lansarea va avea succes și se va deschide o lume fantastică plină de aventură, în cazul în care computerul îndeplinește următoarea listă de cerințe minime de sistem:

- Sistem de operare Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 procesor. 8 GHz (sau mai mare)

- Clasa Card nVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB;

- Spațiu liber pe hard disk de 500 MB;

- 1 GB RAM

- Online cel puțin 256 kbps.

După cum știți, se încheie războiul civil nu a adus pacea dorită în Broxton. Deci, începe să joace sectorul Lost, nu puteți evita ostilitățile. Gruparea de autoritățile locale continuă să se lupte cu organizațiile criminale și anarhiste. Ambele părți au propria facțiune. Lege și ordine reprezentate de următoarele sindicate: unități militare E81, Athanor-LABS, poliție, Vanguard. Anarhie le confrunta, Diggers, Smugglers, deținuților, Resistance, Colectoare, Geeks, Alianța și Chaos. Care doresc să se alăture și să înceapă să-și apere în mod activ punctul lor de vedere. Nu sunt pierdut Sector partide on-line și neutre. De exemplu, Liga oferă comercianților comerciale și legăturile poștale între orașe. Fii atent, pentru că jocul este plin de sectorul Lost surprize neprevăzute. Uneori, comercianți și reprezentanți ai fracțiunilor beligerante pot fi criptate emisari secrete ale guvernului vechi și rezistența.

Deci, ați dat buzna în mizeria asta fără sfârșit, ce surprize te joci sector uitat? În primul rând, o gamă largă de arme. Alegerea este dat de echipamente militare interne, externe, și concomitent. Plus și accoutrements nu diferă deficitul. În al doilea rând, o oportunitate uriașă de a explora orașul. Explorați această metropolă semi-abandonate, să se simtă în largul lor. În al treilea rând de luptă, realist, în care vă puteți deplasa liber, folosind acoperiș, pardoseli, scări. In plus, este posibil să se utilizeze adăposturi. În al patrulea rând, uimitor de precise de zbor gloanțe de simulare și coliziuni cu mediul. În al cincilea rând, posibilitatea de a participa la luptele mari de clan și de captare a orașului. Mod de co-op vă permite să facă față mai bine cu PvE și PvP sarcini. Mai mult, adversarii din luptele pot fi jucători vii. Și este mult mai interesant decât să concureze cu inteligență artificială.

Începe Sector pierdut joc chiar acum, pentru a evalua în mod independent meritele sale. Crede-mă, nu veți fi dezamăgiți, deoarece compania a pierdut Technologies Sectorul a făcut toate eforturile pentru aceasta. Bucurați-vă și lăsați-vă întotdeauna norocos!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more