Marcaje

Howrse

Nume alternative: Howrse, caii

Joc Howrse on-line în genul este destul de original. Originalitatea sa constă în faptul că ea a fost cireasa de mai multe genuri. În primul rând - strategie economică. În Howrse gratuit va trebui să gestioneze propria instalație ecvestre, cumpăra, vinde cai, de a stabili contacte cu alți jucători în calea comerțului și cai de reproducere. Pe de altă parte - acest joc este un simulator de viață clasic zhyvotnyh. Ei vor doar să mănânce, mers pe jos, și necesită o mulțime de atenție. Ai timp să-i hrănească, instrui și de a scrie la concurs. Nu va fi, de asemenea, o continuare a jocului, jocul Howrse 2. Dar în valoare de o încercați să porniți prima versiune. Joaca joc online Howrse poți oriunde și oricând. Pentru a face acest lucru, va trebui doar să se înregistreze calculator Howrse cu o conexiune la Internet și un browser instalat.

Cerințe minime de sistem:

 • Viteză procesor - 2GHz
 • RAM de 1 GB-
 • Placa video - 128MB

În scopul de a juca în joc Howrse pentru gratuit, trebuie doar să se înregistreze. Inregistreaza-te on-line la Howrse absolut gratuit și nu ia mult timp.

  1. În primul rând trebuie să alegeți ce cal să-ți placă: cal regulat sau ponei
  2. Selectați rasa și culoarea
  3. Intra
  4. Citiți și acceptați acordul de utilizare

Joc Toate gratuit Howrse vă urează bun venit!

La începutul jocului, vă sunt îndeplinite de către un martyshonok vesel - Hwostik. Să nu uităm că suntem în lumea jocului Howrse începători, astfel încât o serie de sfaturi utile, nu ne va împiedica. Coada va ajuta să înțeleagă principiile cele mai de bază ale jocului. În plus, aceasta vă va da o mulțime de abilități utile și cadouri.

Primul cal pe care ai încredere, va fi nemuritor. Este foarte bun, atâta timp cât nu sunt obișnuiți cu responsabilitate, și poate uita să-l hrănească. Toate aceste puncte au fost gândit de către dezvoltatori, în scopul de a face jocul mai plăcut și ușor. Ca și cum nu ai vrut, tot nu va fi în măsură să ia în mod constant grijă de animalele de companie. Pentru a face acest lucru, puteți opta pentru un companion credincios, care va face compania animalului tau de companie în timpul absenței dumneavoastră.

Când ai început să joci pentru Howrse gratuit, a ales un cal, cu condiția însoțitorul ei credincios, vi se va da ca un cadou pentru un alt cal de aceeași rasă, numai de sex opus. Acum va trebui să înceapă cu ceea ce le-ați însușit deja, iar coada va părăsi, și va ajuta începătorii să învețe elementele de bază. Acum va deveni mai familiarizați cu jocul, să înțeleagă funcțiile de bază. Nu te astepta imediat rezultate strălucite. Amintiți-vă toate incepem de undeva. Dacă muncesc din greu și să investească în timpul lor de animale de companie și de efort, puteți fi sigur că rezultatul nu va dura mult. Atunci când ajunge la rezultate bune, începe distracția!

Când mâinile tale vor fi fonduri suficiente, jocul va permite să deducă Howrse Pegasi, crea propriul turma, rasa de cai de rasă și a le vinde. Vei juca Howrse on-line, ceea ce înseamnă că va fi posibil să intre într-un parteneriat cu alți jucători. După 20 de zile de joc, veți descoperi o oportunitate unică. Puteți deschide Centrul Ecvestru. După aceea, nu veți avea nevoie pentru a închiria un stand pentru animalele lor de companie, ei a lua propria lor casă. Puteți lua un stand în complexul său la alți jucători, și această metodă pentru a câștiga. Versatilitatea de joc face universal, și toată lumea poate găsi ceva în el pentru ei înșiși. Începe să joace Howrse, devenit un adevărat maestru de centrul de echitație, crește un adevărat campion, și trage-le în partea de sus de faima! În joc Howrse va fi interesant atât pentru adulți și copii!

 

Howrse de înregistrare on-line