Marcaje

Farmerama: Rise of Keledus

Nume alternative: Farmerama: Rise of Keledus

Farmerama: Rise of Keledus on-line - este un MMORPG gratuit de la dezvoltatorii de Destiny Dezvoltare . Și gras Farmerama: Rise of Keledus on-line are avantaje incontestabile față de alte jocuri de acest gen, mai ales acestea includ o grafică excelentă, interfata user-friendly și excelent sistem implementat PvP .

Înainte de a trece direct la joc, trebuie să vă asigurați-vă că setările de pe computer în conformitate cu cerințele de sistem și de joc. Despre joc nlayn Farmerama: Rise of Keledus are următoarele cerințe de sistem minime:

- Sistem de operare: Win ferestre XP / Vista / Seven ;

- Procesor: 3. 0 GHz ;

- Memorie: 1 Gb ;

- Placă video: nVidia 6800GT sau echivalent;

- Spațiu liber pe hard disk: 10 Gb ;

- Conectarea la Internet;

- DirectX 9. 0C.

Acțiune obligatorie înainte de joc este p egistratsiya joc Farmerama: Rise of Keledus . Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați mai întâi clientul jocului. Este chiar pe site-ul de joc, astfel încât selectarea "Client Download" posibil, fără să caute descarcati-l la computer. Când fișierul este descărcat, pur și simplu îl rulați (acesta va fi numit Maestia_Installer. exe) și urmați pașii programului asistent. Următorul Farmerama: Rise of Keledus înregistrare on-line necesită crearea unui cont. Pentru a crea contul dvs. aveți nevoie pentru a selecta secțiunea jocuri on-line "Înregistrare" în cazul în care pentru a introduce următoarele informații despre tine:

- E-mail,

- Utilizator;

- Parolă;

- Va trebui, de asemenea, pentru a citi și sunt de acord cu termenii acordului de utilizare, Acordul de licență, contract Ofertei și Regulile de joc.

P egistratsiya Farmerama: Rise of Keledus nu ia mult timp, lasand-o pentru un joc distractiv.

Player este dat ocazia și grata în joc Farmerama: Rise of Keledus on-line pentru una dintre cele două facțiuni:

- Garda ei superionic

- Keeper ei Cunoaștere.

Principala diferență între cele două grupuri - este metodele lor de război. Deci, Garda și superionic lupta pentru victoria prin orice mijloace posibile, folosind "maestov", inclusiv. Facțiune Keeper ei Cunoștințe Dimpotrivă același încrezător că utilizarea de "maestov" ar putea duce la noi probleme și necazuri. Cele două facțiuni nu lupta reciproc, dar relația și prietenia lor nu poate fi numit.

Apoi el trebuie să aleagă un jucător - o clasă pentru care el este. Vi se oferă și grata în Farmerama: Rise of Keledus una din cele patru clase:

- Magician;

- Ranger;

- Warrior,

- Cleric.

Magee - un foarte puternic și periculoase dușmani. Ca adevărați maeștri ai diferitelor aure și pentagrame, masterat otrăvuri fulgere, de gheață și foc, ei pot lupta foarte eficient dușmanii lor. Atacurile lor nu sunt doar foarte eficient, dar, de asemenea, foarte eficient: jacuzzi strălucitoare fulger foc constiinta Tumanyan, blocuri de gheață imense care se încadrează în jos din cer pe inamic, încetinind inamicii zăpadă săgeți otrăvite bliț și alte vrăji la fel de periculoase. Toate acestea sugerează teamă și panică în rândul trupelor inamice. Nu sunt private de vrăjitori și aura de protecție puternic, care vă ajută aliații magician pentru a rezista diferite otrăvuri, foc, gheață și de energie electrică. În cazul în care un personaj prietenos s-au impus unele vrăji, magul poate, de asemenea, a le elimina. Toate aceste calitati fac magician foarte util și eficient de luptă în bătălii, care, printre altele, crește capacitatea de a Aliaților.

Rangers comandă maiestrie a corpului lor, și arme corp la corp. Puțini oameni știu toate detaliile de deghizări la fel de bun ca un ranger. Cu o mare putere de voință, le pot folosi pentru scutirea de la diferite vrăji inamicului, de la atacuri fizice si magice pentru a crește viteza de plecări proprii de lovituri, explozii. Rangers a face in mod semnificativ mai multe daune atunci când se utilizează ligamente greve. Deși Rangers au o grămadă de pumni mult mai greu decât orice altă clasă, dar eficiența lor mult mai mare. Aplicarea ligamentul este necesară pentru a controla fiecare moment, pentru că dacă ți-e dor momentul potrivit, întregul ansamblu va trebui să înceapă din nou. Cu buna desfășurare a luptei, puteți provoca astfel de lovituri grele, din moment ce el va merge doar amorțit, care este un avantaj imens în timp, permițându-vă pentru a decide rezultatul luptei în favoarea ranger.

Warriors poate influența mintea de monstri, care le determină să atace războinic, protejarea aliații mai slabe. Datorită experienței sale extinse de război, ei sunt capabili să calculeze câțiva pași înaintea inamicului. Înarmat cu o sabie războinic poate crea aproape de tine domeniul de aplicare lama strălucitoare, care se încadrează în inamic care să nu fie bine. Sângerare rana care a lovit războinic poate se oprește doar clericii.

In Farmerama: Rise of Keledus juca pentru clerici - ce înseamnă să fii un actor indispensabil pe câmpul de luptă, ca valoarea în luptă este dificil de a supraestima. Numai clericii poate învia aliați morți în luptă. Joaca ca un cleric nu trebuie fara minte și proschityvaya câțiva pași înainte, pentru că aceste decizii pot decide rezultatul final al meciului. Cleric poate restaura aliați de viata treptat sau imediat returna un anumit număr de vieți, conducerea acțiunile lor pe un grup de jucători sau de un anumit jucător.

Și grata în joc on-line Farmerama: Rise of Keledus quest-uri trecători necesare și efectuarea de sarcini diferite, ele sunt în joc o mulțime și destul de diverse

Farmerama: Rise of Keledus joc on-line Vă rugăm, de asemenea, jucători prevăzute prevăzute moduri de PvE și PvP, și multe alte surprize.

 

Farmerama: Rise of Keledus de înregistrare on-line