Marcaje

Magicka Magicka Collection

Nume alternative: Magicka Magicka Collection

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Placa video: GeForce 8800/Radeon X1900

Spatiu pe disc: 2 GB

Magicka Collection - o colecție completă a tuturor părților popular joc pe computer în stilul de acțiune-aventură. Terenul de joc se bazează pe mitologia nordică, unde se pot întâlni și zei militante și monștrii mitice și o mulțime de orice altceva. Magicka narațiune despre lupta de a fi de patru magi care se află în una dintre comenzile vechi, se luptă cu un puternic vrăjitor întunecat Grimnikom și hoardele de creaturi rele. În timpul confruntării patru magicieni știu că eu Grimnik doar o marionetă în mâinile unui demon antic Assatura, care timp de secole a fost lupta împotriva rasei umane și este de gând să distrugă complet Midgard. Gamerii abil va poticni de multe ori pe link-uri către alte proiecte de joc, și chiar filme. Deci, aici va fi ușor să găsească glumele pe teme Warhammer sau Diablo, World of Warcraft sau Dungeon Keeper, deci face referire nu doar vstretyatsya din Star Wars aventuri sau Monty Python.

Gameplay

Joc de aventura Magicka Arcana format grafic izometrice, în cazul în care jucătorul va fi una dintre cele patru mari vrajitori opuse Grimniku magician întuneric și chiar mai vicios patronul său demon Assaturu. Campanie joc unic este format din 13 de misiuni interconectate, unele dintre ele vă va oferi posibilitatea de a conduce de mai multe caractere. Joc Magicka nu are nici o diviziune clară între clasele de jucător și fiecare dintre eroii lor are în personalul său magic arsenal pentru a crea un număr mare de vrăji, ca acest articol va fi indispensabil în corp la corp. Mai mult decât atât Magica permite utilizarea ca o armă melee și celebrul sabia Excalibur, închisă de către toate canoanele genului în piatră. Cel mai interesant este că Magicka nu va prelua sabia de "ambalaj", și începe să utilizați-l ca un ciocan puternic. În acest joc, autorii nu s-au oprit și a adăugat un alt ori dialog de confirmare - M60 mitralieră, care eroul poate ieși din mână sătenii recunoscător pentru a salva satul lor natal.

[Articole _1_]

Joc Magicka, un sistem de joc mai degrabă înfășurat în jurul unei multitudini de elemente magice de bază. Aceste elemente Magica abundă, aici vom găsi pământ, foc, apă, rece, de viață, precum și de electricitate, lasou, și chiar scut. Joc Magicka folosește ultimul element, chiar nu este ca o parte egală a lumii de joc, ci mai degrabă ca parte a vrăji de protecție, transformând-o într-un fel de barieră, de-a lungul arcului de zona zoster protagonistul. În orice parte din Colecția Magicka va veni și pleca diferite vraji, folosind elementele de bază și combinarea acestora va produce rezultate uimitoare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more