Marcaje

Manhunt

Nume alternative: Manhunt

Manhunt joc este neobișnuit joc pe calculator controversat. Acest joc este conceput în genul în genul de acțiune stealth, acțiune care apar la persoana a treia.

Jocuri pe calculator Manhunt pot descărca jucători doar pentru adulți. Pentru utilizatorii minori accesul la jocul este închis. Joc Manhant puteți descărca de la orice alt site care oferă o astfel de oportunitate. De exemplu, aceasta se poate face de pe torrent.

Ai o oportunitate unică de a vedea joc video urmăriți general. Aceasta se poate face pe site-ul oficial al jocului sau pe youtube. În video dezvăluie informații de bază despre joc, personajele sunt reprezentate, arme și mult mai mult.

PC Manhunt - este un joc unic, cu personaje incredibile. Cu unele dintre ele vă puteți întâlni în această revizuire:

1. James Earl Cash este eroul principal al jocului. Acest personaj a fost condamnat la moarte prin injectie, dar el a fost "salvat". James serios și sobru. El cel mai bine poate ucide inamicul.

2. Lionel Starkweather \ Director este antagonistul principal al jocului. El a regizat de profesie. Folosit pentru a fi foarte faimos, iar acum scoate filme indecente. Monitorizează protagonistul și îl informează cu ajutorul echipamentelor speciale.

3. Ramirez este cu un singur ochi hispanici. El este liderul de Câini de război, precum și de asistent Starkweather. El folosește forța brută, forțând banda să-l asculte. Arma lui - o pușcă și o armă cu lunetă. Cash-l ucide.

4. Piggs este unul dintre sefii de joc. El trăiește în podul a directorului. El poartă pielea și capul unui porc tânăr.

5. Vagabond - este un personaj care este un cărucior obișnuit. Într-unul din capitolele Kash a trebuit să-l petreacă într-o direcție.

6. Reporterul este un jurnalist care incearca sa rezolve cazul Starkweather. Cache-ul trebuie să o ia la apartament, pentru ai permite să ia probe de crime Starkweather.

7. Gary Sheyffer este șef de poliție în Karser City. Acest caracter este subordonat Starkweather. După asasinarea șefului său, el a fost acuzat de corupție.

8. Liderul de Cerberus Cerberus este comandantul în timpul jocului, și, de asemenea, trimite personajul principal în diferite locuri. El a fost ucis de către protagonist.

9. White Rabbit este un om îmbrăcat într-un costum de iepure. Acest personaj Starvezera sluga. Arma lui - o pusca. A fost ucis de către protagonist.

Joc Manhant că este adversarii bogat

1. Hote sunt huligani stradă. Ei au folosit răngi, bâte, bastoane.

2. Skins sunt o gasca de skinheads, care vânează pentru personajul principal.

3. Dogs of War este un grup de veterani militare, precum și vânători de recompense profesionale.

4. Cranii este un grup de sataniști, care pune masca și robele cu hote.

5. Bebelusii sunt retardați mintal fatties cu înclinațiile pedofili. Ei poartă măști de păpuși.

6. Huligani este o adunătură de psihopați care sufera de boli psihice.

7. Poliția a Carcer City este de poliție Carcer orașului

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more