Marcaje

Martie a Imperiilor: războiul regilor

Nume alternative: March of Empires: Războiul Lorzilor

Comunitatea cu jocul March of the Empires: Războiul Regilor.

Gameloft prezintă instanței dvs. Marsh Empire: War of Kings este un joc mobil în care puteți juca ore întregi. Aceasta este o strategie multi-player, care deja în titlu stabilește tonul. Dacă sunteți familiarizați cu acest gen, veți înțelege cu ușurință ce trebuie să faceți:

Marsh of Empires: Războiul Regilor este descărcat gratuit, iar dacă doriți să accelerați procesul de pompare sau să obțineți un artefact rar, există conținut plătit.

 • Selectați fracțiunea
 • Selectați numeroase armate
 • Antrenează armata
 • Emite în alianțe
 • Arată resurse
 • Dezvoltarea economiei
 • Construcția și îmbunătățirea clădirilor
 • Participarea la misiuni și campanii
 • De asemenea, în plus față de versiunea mobilă, puteți descărca pe computer computerele March of the Empires: War of the Kings și apoi bătăliile de pe ecranul mare vor arăta și mai impresionante, iar așezarea va apărea în toate detaliile.

  În alegerea principală.

  Playerii sunt invitați să determine una dintre fracțiuni:

  • Kings din munții înalți
  • Kings de la North
  • Sult de deserturi de nisip

  De fapt, fiecare reprezentant are totuși diferențe datorită terenului, dar nu este atât de radical să fie foarte important. Alegeți cel care a plăcut cel mai bine, deoarece succesul depinde de acțiunile viitoare. Și totuși, să menționăm trăsăturile pe care le posedă fiecare monarh.

  Koroli sunt îmbrăcați în armură de oțel și stăpânește cu sabia. Bonusul este cu 5% mai rapid în timpul mersurilor și cu cât mai repede restul construiește clădirea. Unitățile lor sunt cavaleri ai ordinului teutonic. Regi nordici sunt rideri excelenți, iar 10% înaintea restului în formare. Unitățile lor sunt boieri foarte folositori. Sultanii sunt stăpâni de măgăruș. Avantajul lor poate fi considerat că au 5% mai multe trupe, ceea ce este important pentru creșterea numărului și în timpul luptelor. De asemenea, facțiunile lor sunt cu 10% mai rapide în cercetare, oferind un avantaj semnificativ față de rivalii lor. Unitățile lor sunt asasini insidiosi.

  Cu toate acestea, jocul Marsh Empires: Războiul Regilor ne permite la început să ne testeze în rolul fiecărui reprezentant pentru a face alegerea finală.

  Other caracteristici ale jocului.

  de jucători trebuie să țină mereu mâinile pe puls, dezvoltând în mod egal toate direcțiile. March of the Empires: Războiul Regilor, jocul are tot ceea ce este necesar pentru progresul armonios, principalul lucru nu este să faci greșeli.

  Foarte important să fii activ în tot. Ajută în special să se alăture alianței cu alți jucători. Dar pentru a deveni parte a grupului nu este suficient, este necesar să fie util să-l răspundă în mod activ apelului de ajutor, să împărtășească resursele și cunoștințele. Doar în acest caz, atunci când aveți nevoie de ajutor, apelul de a răspunde este mult mai rapid și mai bine. Dacă dezvoltați o armată, faceți-o competent. Nu vă concentrați pe creșterea maximă a atacului, lăsând o parte defensivă slabă.

  Nu uitați să îmbunătățiți clădirile, deoarece cu fiecare nivel nou vor funcționa mai eficient. În timp ce extrageți resurse, nu încercați să distrugeți minele și pădurile mult mai probabil sau să completați toate questurile. Dacă dintr-o dată satul dvs. este atacat și jefuit, depozitele pline de provizii vor fi devastate. Va fi mult mai ușor să restabiliți pierderea dacă rămân activitățile active. Fiți atenți la eroul dvs., oferindu-i abilități utile. Nu încercați să acoperiți totul dintr-o dată, este mai bine să vă concentrați pe talente mai specifice care vor fi utile pentru sarcini clar definite.

  Games of Empires: War of Lords oferă o selecție bogată de oportunități. Deși nu se poate spune că direcțiile sunt radical diferite de jocurile acestui gen, acestea sunt, fără îndoială, înzestrate cu o abordare individuală.

   

  March of the Empires: Războiul Regilor Descărcare gratuită