Marcaje

Marsaction: Ambiție infinită

Nume alternative:

Marsaction Infinite Ambition strategie spațială pentru dispozitive mobile. Grafica de calitate excelentă va mulțumi jucătorii. Compozițiile muzicale sunt bine alese, vocea este de înaltă calitate. În joc trebuie să gestionezi o bază spațială situată pe Marte.

Există un complot destul de interesant.

Acțiunea are loc într-un viitor îndepărtat. Marte a fost colonizat de oameni. În timpul colonizării, această planetă sa dovedit a fi deja locuită. Pe ea trăiesc insectoide prietenoase, cărora omenirea i-a dat numele Swarm.

Timp de mulți ani totul a fost bine, iar apoi această rasă de insecte a avut o mutație care le-a făcut incredibil de agresive. Existența coloniștilor pe Marte este amenințată. Trebuie să-i ajuți pe coloniști să supraviețuiască și, pe lângă asta, trebuie să afli ce a provocat o astfel de mutație la creaturi care erau anterior prietenoase cu oamenii.

Când începeți să jucați Marsaction Infinite Ambition, veți primi controlul unei baze mici cu coloniști supraviețuitori.

Înainte de a lua decizii fatale, va trebui să urmați un mic antrenament. Ca și în multe alte jocuri, este important să înveți cum să interacționezi cu interfața jocului.

După aceea, treceți la treabă, nu pierdeți timpul, pentru că veți găsi destul de multe dificultăți.

  • Explorează teritoriul planetei
  • Obțineți resursele de care aveți nevoie pentru a vă extinde baza și a crea vehicule și arme
  • Găsiți așezări umane supraviețuitoare și evacuați supraviețuitorii, dar aveți grijă de fauna locală agresivă
  • Dezvoltați tehnologii și modernizați clădirile de producție
  • Creează o armată puternică și echipează-o cu cele mai avansate arme
  • Distrugeți membrii roiului și încercați să descoperiți natura cruzimii lor incredibile

Va fi dificil să reușești să studiezi și să planifici totul. Dar nevoia de a ne gândi la fiecare pas ulterior face jocul atât de interesant. Avem nevoie de un echilibru constant în toate. Nu puteți cheltui prea multe resurse pentru extinderea bazei cu riscul de a o lăsa fără apărare. Dar este, de asemenea, imposibil să cheltuiți totul pe armată, se poate dovedi că nu există suficiente resurse pentru a menține un număr atât de mare de trupe. Încercați să dezvoltați treptat toate domeniile de activitate.

Recrutați trupe care sosesc în portul spațial și adună o echipă de războinici talentați. Fiecare comandant are propriile sale abilități unice care se aplică întregului grup de războinici sub conducerea sa.

Pe o planetă care a devenit ostilă, poți întâlni inamici atât de puternici încât nu poți face față singur. Dar nu disperați, puteți întâlni alți jucători din întreaga lume și puteți forma o alianță. Acest lucru va ajuta atât să se dezvolte mai rapid pentru toți participanții săi, cât și să se întărească reciproc trupele în timpul bătăliilor.

Magazinul din joc vă permite să cumpărați resurse lipsă, artefacte unice și eroi pentru moneda din joc sau bani reali. Gama este actualizată periodic și există reduceri foarte generoase.

Puteți descărca gratuit

Marsaction Infinite Ambition pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Instalează jocul chiar acum, salvează coloniștii prinși într-o capcană mortală!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more