Marcaje

Marvel Super Hero Squad

Nume alternative: Marvel Super Hero Squad, echipa de super-erou Marvel

Marvel Super Hero Squad - jocul browser eroic. Creatorii de compania de jocuri Gazillion Entertainment. Jocul este conceput pentru tanara generatie (copii). Compania a încercat să creeze un colț confortabil pentru iubitorii de benzi desenate și eroi fantsticheskih, și a abordat acest caz, cu umor.

Pământul este în pericol! Poate veni la echipa de salvare de super-eroi. Care, apropo, pe care îl creați. Jocul este jucat toate familiarizat cu super-eroi. Personajele din joc vreo douăzeci, și toate sunt eroi de benzi desenate Marvel. Juca Marvel Super Hero Squad este de a avea succes.

Joc Marvel Super Hero Squad oferă înainte de a vă acorde atenție la cerințele de sistem, și este simplu:

• parametri medii ale computerului;

• conexiune la Internet.

Ca să puteți trece la procesul de joc, dar nu a fost acolo. Marvel Super Hero Squad înregistrare stă în cale. Acum trebuie doar să meargă pas cu pas etapele și de înregistrare corectă a datelor:

• vizita de joc oficial Sailly;

• Selectați "Start",

• specifica data, luna și anul nașterii dumneavoastră,

• selectați sexul (barbat sau femeie)

• introduceți numele de utilizator, asigurați-vă că este de cel puțin șase caractere;

• Utilizați o parolă de cel puțin opt caractere

• Repetați inventat înainte parola;

• sunt de acord, că este de a pune o capusa, regulile și politicile de confidențialitate

• introduce adresa de adresa dvs. de e-mail curent;

• selecta din nou "next".

Și tu super-erou. Scopul tau principal în joc Marvel Super Hero Squad on-line este de a construi o echipa de super și apărarea eroică a universului de la personaje negative și personajele rele. Și pe tot parcursul jocului va fi pentru tine de a sarcini mai mici, pentru care performanta vor fi acordate puncte de experiență. Într-unul dintre regimurile în aventura puteți juca șase povești. În modul de luptă, puteți concura doar impotriva altor eroi, uitând cu privire la sarcinile de bază.

În Marvel Super Hero Squad, poți să te joci ca un personaj bun, și să fie un personaj negativ. Caractere bune de strălucitoare dintre ele, cum ar fi: Captain America, Thor, Hulk, Wolverine, Iron Man, Silver Surfer, Falcon, Spider-Man și multe altele. Și în timp ce fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici unice.

În Marvel Super Hero Squad pot fi identificate astfel de caracteristici:

1) se poate lupta chiar în patru;

2) demonstreze arta de a lupta, în funcție de terenul de luptă;

3) Participa la dueluri;

4), este posibil pentru a obține acces la personajele secundare și costume;

5) te poți lupta într-o echipă

6), cu descoperirea fractalilor Infinity dota eroul său super-puteri,

7) Există scenarii suplimentare;

8) va avea o poveste de aventuri de neuitat in sase companii.

Joc Marvel Super Hero Squad vă permite să joace pe gratis. Permite posibilitatea de a simți lumea colorată de cărți de benzi desenate. Pot vedea toate personajele de benzi desenate. Grafica joace un pic de benzi desenate în stil de desen animat. De ce ea își asumă cerc de fani tineri. Super-eroi sunt în așteptare pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more