Marcaje

Efectul de masă

Nume alternative: Efectul de masă
Efectul

Mass - un joc care a fost sortit succesului. Se face în cele mai bune tradiții ale genului fanteziei. Chiar și în ciuda unor asemănări cu KOTOR, proiectul este popular. În plus, dezvoltatorii plagiat deghizat placut sub un nou motor excelent. Grafica în joc este excelentă, luptele și împușcăturile sunt realiste, toate elementele de bază ale genului sunt pe deplin reprezentate într-un singur cuvânt, nu este nimic de plâns pentru jucători. Înainte se va întâlni cu personajul principal, care, însoțit de o pereche de tovarăși, călătorește în spațiul spațiului intergalactic. La dispoziția personajului tău va fi o navă modernă numită Normandia.

B Mass Effect RS va trebui să vă întâlniți cu dileme familiare, eroul va trebui să aleagă ce parte, bine sau rău, să se alăture. La conferințele intergalactice se hotărăsc destinele planetelor și galaxiilor întregi. Da, totul e prea grav, dar ce crezi tu?

Pentru ca povestea eroului tău a fost considerată începută, va fi necesar mai întâi să descarci Mass Effect. Pentru a face acest lucru, este suficient să găsiți distribuția jocului pe unul dintre torrentele dvs. preferate. Mai mult, tot pe degetul mare - la început, selectați personalitatea personajului dvs., faceți biografia sa unică și puteți merge în siguranță într-o călătorie. În funcție de biografia pe care preferați să o alegeți, dialogurile de joc se vor schimba, precum și numărul de sarcini. În Mass Effect, personajele pot aparține diferitelor clase.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

De asemenea, există mai multe clase mixte disponibile pentru a alege de la. Editorul de caractere durează cel puțin o jumătate de oră de la tine, dar este conceput atât de bine încât timpul petrecut va trece neobservat.

Misiunile

B Mass Effect apar de nicăieri. Dezvoltatorii au reușit să facă proiectul interesant atunci când se pare că aproape totul va trebui să fie legat de gamer, complotul câștigă un astfel de impuls încât este imposibil să distrugă ochii jocului. Pur și simplu nu putem tăcea despre faptul că la sfârșit veți găsi un adevărat thriller de acțiune de la Hollywood, nu mai puțin. În general, ați dat seama că trebuie să descărcați jocul, nu puteți să ratați acest lucru, nu-i așa?

B arme Mass Effect ale eroilor celor mai moderni și mai puternici. Deci, va fi destul de ușor să ne ocupăm de dușmani străini. Cu toate acestea, nu trebuie să vă relaxați înainte de timp, încercați să treceți prin câteva misiuni pentru început. Personajele vor putea să se bucure de toate avantajele tehnice ale civilizației, care diversifică semnificativ jocul și îl fac mai dinamic. Între lupte, puteți da ordine aliaților voștri, precum și puteți desemna ținte. Că adevărul este cel mai relevant, va fi numai atunci când se confruntă cu acești șefi experimentați, care se vor deschide pentru tine la niveluri ridicate de complexitate.

Ei bine, nu sunteți pregătit încă să completați colecția jocurilor dvs. preferate cu o copie nouă? Pentru claritate, vă sugerăm să vă familiarizați cu trailerul video pentru prezentarea Mass Effect, care descrie în detaliu toate avantajele proiectului.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more