Marcaje

Mass Effect 3

Nume alternative: Mass Effect 3

Din păcate, fascinant și interesant gen de science-fiction de astăzi pot fi stocate în siguranță în Cartea Roșie. Și, deși o anumită cantitate de povesti fantastice despre nave spațiale și străinilor amenințătoare în mod regulat, pentru a le rang în original sci-fi genul poate fi o intindere. Amintiti-va ca science fiction este considerat a fi cel care nu vine în contradicție cu realizările științei moderne, care cu siguranță nu se poate spune despre acest film, nu despre jocuri, în special. Cu toate acestea, Mass Effect 3 - un joc care încearcă să reînvie fantezie reală. De remarcat faptul că dezvoltatorii au studiat cu atenție toate caracteristicile și caracteristicile genului înainte de a începe lucrul la trilogia. Chiar și cele mai complexe momente fabuloase în joc arata natural se pretează la legile logicii și explicațiile (bine, desigur, dacă nu sunteți un critic, și nu va săpa prea adânc, încercând să găsească o discrepanță de un moment de realitate). Bună și adecvată joc sci-fi - acesta este răspunsul cel mai adecvat Mass Effect 3 buc.

Baza ideilor științifice ale proiectului luată o astfel de "element de zero", care vă permite să modificați o mulțime de diferite obiecte în limite arbitrare. Dezvoltatorii de jocuri au permis să presupunem că mai aproape de secolul al XXII acest articol, ea - efectul de masa - va fi folosit oriunde și peste tot (în Mass Effect 3 misiuni într-un fel se demonstrează în acțiune, dacă doriți să fie în măsură să înțeleagă! ). Și va fi relevant în toate domeniile vieții și activității umane: în motoare de aeronave și nave spațiale, arme, obiecte de uz casnic. La prima vedere poate părea destul de confuze și nerealist, cu toate acestea, pentru a înțelege mai grave, puteți găsi o explicație pentru toți oamenii, fără excepție. Mai mult decât atât, elementul cel mai suprarealist din Mass Effect 3 - o armă care funcționează prin schimbarea radiatorul, și are o bază științifică. După cum puteți vedea, creatorii jocului de creație proprie a venit cu cea mai mare responsabilitate. Și că, indiferent de modul în care o combinație de joc de calitate și poveste mai mult sau mai puțin realist este cheia succesului?

Înainte de a vă doriți să descărcați Mass Effect 3, gândiți-vă dacă sunteți familiarizați cu părțile anterioare ale proiectului. Dacă nu, adevarata placere a jocului nu va fi în stare să mă. Recomandăm de urgență a prinde din urmă. În plus, prima și a doua părți cu efect de masă nu este mai rău decât proiectul final al trilogiei. Mergând în joc, veți ști că eroul legendar Shepard a fost concediat din partea organizației, dar pentru o lungă perioadă de timp, fără a de muncă rămân, desigur, nu a putut. Deja familiar pentru Mass Effect 3 caractere și nou-veniți vor ajuta protagonistul din nou pentru a salva Pamantul de la secerători de invazie. În cele din urmă, fanii au așteptat rezultatul proiectului - toate povești converg în a treia parte. Viu imagina tot ceea ce ați pregătit pentru jocul poate fi privit pentru Mass Effect 3 trailer video. Crede-mă, nu poți rămâne indiferent!

 

Mass Effect 3