Marcaje

Maestru Vanturilor

Nume alternative: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline - un joc gratuit multiplayer online, cu titlu gratuit, efectuate în favorit de mulți jucători au genului fantasy. MasteroftheWinds de jocuri online notabile nu numai pentru apartenența lor la acest gen. Este demn de remarcat identitatea ei, pentru ca să-l păstrați pe piață astăzi este de produse de jocuri foarte dificile.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds foarte simplu și nu ia mult timp. Pentru a începe, va trebui să vină cu un nume de joc în care va fi semnat în joc, și apoi specificați o parolă pentru a accesa contul dvs. și adresa de e-mail la care va fi anunțat că MasteroftheWinds de înregistrare finalizate.
MasteroftheWinds joc on-line, care are deja toate standardele familiar pentru multe curse fantezie - oameni, orcii, spiriduși, pitici, elfi și troli. Dezvoltatorii au decis să nu filozofa viclean și de a folosi deja iubit de multe personaje.

Cele mai multe eliberat de toate rasele sunt oamenii - personajele cele mai flexibile, adaptabile și nobile aparțin unui trib de oameni exact. Este interesant că fiecare rasa are propria sa limbă vorbită unic de reprezentanții săi, deși dialect universal, cu care are loc comunicarea între rase, este, de asemenea, prezent. Din acest motiv, juca MasteroftheWinds devine mult mai interesant.
In joc sunt suficient de mare număr de profesii, care pot fi împărțite în luptă și non-combat. La începutul jocului, puteți alege una dintre cele trei clase primare, care vor determina sucursala dezvoltarea personajului tău: Rookie - luptă de clasă Everyman - alegerea de cei care prefera o aprigă bătălie cale comerciant și elev magician - clasa de baza pentru toti cei care viseaza înțelege toate misterele de magie și înțelepciune.

Fiecare personaj are un set de bază de caracteristici care, în curs de dezvoltare poate fi îmbunătățită: agilitate, putere, inteligenta, rezistenta, farmec și înțelepciune. De asemenea, în joc, există diferite tipuri de magie, cum ar fi magia de apă, foc, aer, pământ, bine și rău, precum și astfel de tipuri unice de magie, ca organism de magie și magie spirit.

Dacă sunteți obosit de lupte interminabile și stilul de viață de război nu apel la voi - începe să joace joc MasteroftheWinds on-line, puteți alege întotdeauna calea păcii, se angajeze în cercetare de noi terenuri, studiul limbilor străine, o varietate de resurse pradă și crearea de elemente unice . Această cale poate fi o excelenta sursa de fonduri suplimentare și expertiză, dar nu uitați că povestea în acest joc ai nevoie de o mai mare hotărâre și de dorința de a lupta pentru a proteja demnitatea lor și de dragul de a lupta pentru o cauză dreaptă. În MasteroftheWinds joc va fi interesant pentru toți iubitorii de povești complicate și epice.

În cazul în care se vorbește despre povestea deja, situația a fost așa.
Fiul lui Dumnezeu Elven Loteriana, Alkabadur a decis că are, de asemenea, dreptul de a crea ființe care au crezut copiii lor. Dar gândurile sale au fost negru si magie - slab, și, astfel, magic lume hoarde de creaturi oribile pline. Alka-Badur fost alungat consiliul suprem al zeilor și s-au refugiat în munți inaccesibile, unde a continuat să experimenteze cu magia neagră.

Punctul culminant al experimentelor sale a fost cursa este exact tribul Elven opus - Orcs descurajatoare și impresionează cu urâțenia ei. Așa rău, încet, dar sigur, și a triumfat după o vreme vechiul mod de a lumii căzute. Acest lucru înseamnă că acum oricine poate deveni un zeu. Și a izbucnit războiul.

Joaca jocul MasteroftheWinds online, ar fi frumos, de asemenea, din cauza decorului designer de calitate. Grafica din joc plăcut mulțumit cu autenticitatea și originalitatea lor. Toate au fost trase în foarte solid și întrebări clare despre ceea ce utilizatorul nu apare un lucru ciudat se ascunde sub numele de "copac".

În general, igraMasteroftheWinds online, lasă doar o experiență plăcută, și nu numai pentru că este un succesor demn de tradițiile ale genului fantasy, nu pentru că are o poveste bună, o comunitate dinamică de jucători, nu pentru că dezvoltatorii fac toate eforturile pentru a că produsul lor este dezvoltat și a fost întotdeauna la un nivel decent. Nu asta. Și pentru că acest joc are o "poftă de mâncare" - o atmosferă plăcută și relaxată, care trebuie să se asigure că șederea în joc mai mult. Și crede-mă, tu faci asta, nu vei regreta deloc.
Înscrie-te și a dovedi că sunteți demni de ea pentru a deveni un zeu real!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more