Marcaje

MechRage

Nume alternative: Mechrage

Realitățile de pe planetă, după o explozie nucleară, poziția dominantă a inteligenței artificiale, colonizatori confruntare brutale în lupta pentru fiecare metru pătrat și roboți gigant de luptă - MechRage lumii on-line a fost creat pentru cei care au o pasiune pentru science-fiction și stil cyberpunk. Online jocul browser MechRage - este o strategie multiplayer masiv la persoana întâi, în care stai robot de Inginerie puternic și va crea propria colonie, pentru ao proteja și pentru a câștiga noi teritorii.

Pentru a juca acest joc MechRage potrivi aproape orice computer cu sistemul de operare Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, Procesor Intel Pentium III 800 MHz sau mai bine, 256 Mb de RAM și o placă grafică de cel puțin 64 Mb. Pentru a te joci cu excepția conectați la Internet va avea nevoie de un browser plug-in instalat versiune de Adobe Flash Player nu este mai mic de 10. 0. Puteți utiliza Internet Explorer pentru a alege cel puțin versiunea 8. 0, Firefox nu este mai mic de 6. 0 versiune, Google Chrome sau Opera.

Alăturați-vă în joc MechRage disponibil în mai multe moduri:

 • Autorizare folosind Looki-cont
 • Utilizați contul Facebook pentru înregistrare
 • Pentru utilizatorii inregistrati Google

În cazul în care nici una dintre metodele nu va convine, du-te apoi prin procedura standard (înregistrare MechRage) pe joc ofsayte.

MechRage de înregistrare on-line în această etapă este de peste.

MechRage joc on-line nu are procedura de selecție de caractere, dar pur și simplu vă atribuie Furs, care va deveni o extensie a ta în această realitate cyberpunk.

Mai mult decât atât, MechRage joc online în care nu există o divizare în facțiuni, ca atare, și un sistem de ranguri destul de convenționale.

Există doar specializarea - în funcție de prevalenta a acțiunilor tactice specifice ale robotului, acesta poate fi

 • Warrior
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Garda
 • Tank
 • Explozive
 • Transporter

Dacă vorbim despre realizările personale ale robot erou, ar fi frumos să se ridice la rangul de comandant militar - rangul de joc cele mai notabile. Cu acest statut eroul tău va fi mai multe oportunități în joc. Puteți lua parte la luptele demonstrative care vor câștiga mai mult și acumulează puncte și experiență.

Arsenal blana dictator militar este destul de bun:

 • Aruncătoare de flăcări
 • Arma cu laser cu un scut
 • Rocket

Ei bine, desigur, joacă MechRage ar fi dificilă fără o armată de roboți. Plasându-l introduce în condiții de siguranță în bătălii pe scară largă și de a câștiga noi teritorii pentru a extinde colonia lor. Vă puteți alătura, de asemenea, una dintre cele mai alianțelor și a războiului colonial, cu un adversar mai puternic. Un alt factor important pentru blană și reputația militare - de exemplu, dacă te uiți pentru o pradă ușoară și să atace un adversar slab, pierde respectul pentru aliați. Pe scurt, dacă joci în MechRage activă, demnă și de regulile, puteți face o carieră militară decent.

Dar cei la care acesta nu este deosebit de important, poate juca jocul online MechRage în altă direcție și să se exprime pe deplin în rezolvarea sarcinilor strategice. Mai ales pe joc - de a construi o bază și dezvoltarea infrastructurii - o prioritate de top pentru eroul tău. Pentru a construi propria bază de date, aveți nevoie pentru a începe magazin de asamblare, ceea ce va crea roboți de lucru. Atunci când un număr suficient de ele, apoi trece la construirea de alte facilități. Minat resurse de construcție, cum ar fi aur, siliciu și titan, motorul de căutare păianjeni. Puteți să vă echipați, de asemenea, un arbore minerit și extragerea resurselor de acolo.

Un jucator are dreptul de a construi până la cinci baze de date. Fiecare dintre ele ar trebui să fie destinul său - la baza de operațiuni ofensive, defensive, sau universale (depinde de ce tip de clădire va fi construită pe teritoriul său). Cu resursele necesare, se poate construi o bază de date de toate tipurile, care va consolida în mod semnificativ poziția dumneavoastră în joc.

Din toate cele de mai sus, putem concluziona că juca jocul online MechRage va fi la fel de interesant ca strategiile de fani, iar cei care sunt interesați în caracter cosmic război arcade. Ei bine, profund și joc echilibrat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more