Marcaje

BELLOWS. Teren

Nume alternative: BELLOWS. Teren

Burduf. Land joc online - MMORPG clientilor joc postapokapsticheskaya teme fantastice. Aceasta combinatie unica de evenimente incredibile, cu un dram de fantezie și tehnologii uluitoare ale viitorului. BELLOWS. De înregistrare a terenurilor va lua în viitor, în cazul în care ochii tăi poate observa ceea ce se întâmplă în lume, care este atât de alterat război nuclear. Dezastrul a condus oamenii în imensitatea spațiului și a condus la mutații ființe care au rămas pe planetă. Insecte și animale transformat în monștri mutanți și alunițe poreclit periculoase din cauza trăiesc în subteran, și nu brutalizat. Oamenii se întorc, după mulți ani de pe Pământ, va trebui să lupte împotriva toate aceste rele. Necesar pentru a distruge ataca creaturile însetate de sânge norovyaschih în momentul cel mai neașteptat. Omenirea a luat pentru construirea de baze de date și de stabilire a măsurilor de protecție în scopul de a obține piese pentru adăpost de pericolele de toate tipurile. Și atunci când vine vorba de nevoia de a părăsi adăpostul și ieși în aer liber, avem de a folosi blănuri uriașe. Într-adevăr, în atmosfera Pământului, chiar și aerul este otrăvit! Astfel încât cei care vor juca în burduf. Pamantul va trebui să învețe să se adapteze și să se adapteze la diferite condiții.

Deci, pe care le puteți descărca jocul fără probleme BELLOWS. Pământ, asigurați-vă că sistemul dumneavoastră îndeplinește următoarea listă de parametri necesari:

- Sistem de operare Windows XP / Vista / 7;

- Procesor 1000 MHz

- Placa video de 64 MB cu suport pentru OpenGL 1. 2;

- 256 MB de RAM.

Data burduf în joc. Pământul trece în client. Ai nevoie să introduceți numele de utilizator și parola, și să vină cu un pseudonim. De asemenea, confirma respectarea regulilor jocului. Asta e tot, acum nu există nici un obstacol pe drumul spre o aventura palpitanta!

Redare joc Bellows. Va ateriza pe partea de unul dintre națiunile existente. Sunt doar trei

1. Opara a fost o dată folosit pentru a desemna soldați în cea mai tare punct al ostilităților. În afară de prizonieri din alte țări, de asemenea, trimis aici. Vă puteți imagina doar un astfel de contingent! Dar de ceva timp a devenit o națiune independentă și conduce în prezent politica sa.

2. Krada națiune foarte detașat. Acesta este compus din piloți independenți, care, în principiu, o altă viață nu reprezintă.

3. Necesită - o țară în care domnește de ordine, și rezidenții se plece cu nerăbdare în fața legii. Piloți și savanți de acest popor iubesc dreptatea și sunt dispuși să-și sacrifice, în cazul în care numai ea domni pentru totdeauna.

Fiecare națiune are propriul oraș, în care există toate facilitățile necesare. Aici este o listă de clădiri, care poate fi exercitat de locuitori: magazin de blană, echipament de magazin, depozit, statia de cercetare, modificari de plante burduf, stații de reparații, echipamente de fabrică, abilități de fabrică. Fiecare locatie este pentru anumite funcții de joc.

Jucătorii au statut, care este determinată de acțiunile care sunt întreprinse în raport cu alte caractere. Puteți avea statutul unui neutru, mercenar sau rebel. Dar oricine ai fi și care parte nu ar lupta, aveți nevoie să aibă grijă de propria lor dezvoltare. Trebuie să pompa caracteristicile principale - capacitatea (abilitatea de a deține o armă, folosiți protecție, și astfel ), Precum și informații suplimentare, numit de calificare. Competențe sunt împărțite în categorii, cum ar fi Sniper, producție, comerț specializat.

Pentru a Bellows. Teren a fost confortabil pentru a juca, aveți nevoie pentru a avea grijă de echipament util bine înarmată și alte. Arsenal de arme în joc este impresionant. Aici exista si tunuri, și fazerele, și granotomety, și lasere și arme de energie și alte lucruri de moarte. În plus, trebuie să achiziționați muniție, care includ scoici, cartușe, plasma, taxele de rachete piese de fazer. În ceea ce pentru restul echipamentului disponibil în unitățile de joc, reactoare (echipamente de putere), chips-uri (unități suplimentare, care să permită pentru a ridica unele dintre caracteristicile personajului), kituri de reparatii, shockers, teleportatory module extragere staționare (modulele utilizate) și module suplimentare pentru mineri si transporturi. Ei bine, desigur, elementul de joc principal - roboți, poreclit blănuri. Ei sunt luptători, de recunoastere, de transport, getters. După cum se poate observa din denumirile înșiși, roboții efectua diverse funcții.

Joc Bellows. Teren pregătit o mulțime de quest-uri interesante. Misiuni sunt de învățare de tip, precum și cele care necesită uciderea monștri sau colectarea de pradă. Se Monsters o sumă uriașă aici. Acest gândaci și melci, precum și păianjeni și viermi și urși și horseflies și alte mizerie. Prin aceeași prada, de exemplu, se referă Venom Sac Spider, Scorpion cleste, mustață Mantis, segment Worm, Crystal Green, Magma container și mai mult. Tot ceea ce se poate obține atunci când efectuează sarcini care pot fi stocate în cală. Este demn de menționat faptul că o închisoare a fricii pe care o promovează elemente de siguranță.

Jocul are tot pentru promovarea cu succes la partea de sus, cel mai important lucru - eforturi nu leneș. Alăturați-vă lumea virtuală și arate toată lumea talentele tale! Poate tu mereu zambitoare noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more