Marcaje

Medieval Total War

Nume alternative: Medieval Total War

Medieval Total War - calculator joc turn-based, strategia sugerează. Joc Medieval: Total War este a doua serie de Total War, al doilea splash de talent și inspirație producători. Urmează Shogun: Total War, după doi ani. Regate joc Medieval Total War, ca o nouă etapă în lumea ta de joc. Aceasta este o oportunitate de a se face ca un lider vizionar si tactici excelente de o armata de personaje istorice.

Se spune că poți să te joci Medieval: Total War descărcați și să încercați să vă parte. Este singura cale, și pentru aceasta va fi nevoie de prezența unor programe pentru a descărca jocuri pe computer. Dar citiți mai întâi descrierea sugerat medievale jocuri Total War și a vizualiza toate tipurile de Medieval: Total War capturi de ecran și video despre gameplay-ul.

Joaca Medieval: Total War te-ai trezit de la o persoană încrezătoare în abilitățile lor și capacitățile de cavaler. Scopul tau principal și numai în joc este de a crea propriul imperiu în anumite teritorii - Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Doar aici vă arate cunoștințele și abilitățile într-o strategie globală și un pas în luptele tactice care au loc în timp real. Și atunci ar trebui să spunem că există două moduri de joc: singur pas, care implică găsirea personajul pe hartă, și de dezvoltare a armatei și pentru binele imperiului sau luptele fracțiunii în timp real, în format 3D.

Lumea Jocuri Medieval: Total War este împărțit în douăzeci de fracțiuni, dar este disponibil doar doisprezece. Pentru a se potrivi cu primele etape ale fracțiunilor sunt trei opțiuni:

• Almohads;

• Kingdom of England;

• Imperiul Bizantin;

• Egipt

• Sfântul Imperiu Roman.

Almohads - au cavalerie și tehnologii din perioada târzie excelent.

Kingdom of England - reprezentanții cei mai buni arcași și puternic infanteria grea. Dar lipsa de diversitate cavalerie.

Imperiul Bizantin - are o locație strategică bine, cele mai bune trupe timpurii și armata inamic, dar nu are mai multe tipuri de tehnologii și perioada târzie a praf de pușcă.

Egipt - dinastia Fatimid cu cavalerie decent, dar o infanterie slab.

Sfântul Imperiu Roman - pentru toți parametrii posibile trupele satisface cea mai buna performanta, dar nu în perioada de mai târziu.

De asemenea, pe tot parcursul jocului, există noi facțiune, de exemplu, ca Hoardei de Aur - reprezentanți ai mai puternic cavalerie, infanterie dar firav.

Joc Medival Total War se așteaptă să lupte pentru spațiile lor deschise, prezentate în cele mai bune grafica de calitate. Lume medievală poartă colorate și neobișnuit lui. De asemenea, jocul este interesant prin faptul că folosește și figuri istorice, și au caracteristici mai bune, cum ar fi Richard Inimă de Leu și El Cid. Și o mulțime de atenție la religie în fracțiuni care ajuta la construirea loialitatea populației.

În general, am descărca doar Medival Total War și sunteți gata de luptă. Noroc bun joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more