Marcaje

Topire World Online

Nume alternative: MWO

Lupta o multime de monstrii extraterestri si pentru a proteja rasa umană de la dispariție și a reveni la supremația ei de pe planeta, care a fost pierdut după un cataclism global - acestea sunt scopurile și obiectivele din următorii strategie spațiu "lumile de topire" sau de topire lumea online.

În scopul de a juca în topire lumea online, veți avea nevoie de un calculator cu sistem de operare instalat, Windows Vista sau Windows 7 Procesor Pentium 3 700MHz sau mai bine, cel puțin 512 Mb de RAM. Conexiune la internet trebuie să fie mai mare de 512 Kb pe secundă. În ecranul de setări, setați rezoluția de cel puțin 1024x768 și 16 biți de culoare. Direct la gameplay-ul, aveți nevoie de un browser: Internet Explorer cel puțin versiunea 8. 0, Firefox nu este mai mic de 6. 0 versiune, Google Chrome sau Opera cu plugin versiune Adobe Flash Player nu este mai mic de 10.

Alăturați-vă în joc de topire World Online se realizează prin procedura standard. Pe site-ul oficial al jocului, apăsați pe "joc", atunci va fi într-o formă de umplere de înregistrare a datelor de topire World Online. Introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail validă și o parolă. Apoi, acceptați acordul de licență și de a efectua aritmetică primitiv, după - ". Pentru a începe să joci" Rămâne doar pentru a verifica dacă activat cu succes în dvs. de topire World Online de înregistrare on-line și de a lupta!

Daca esti tipul de jucători care nu le place să complice selecția atentă la începutul caracteristicilor jocului personajului și alte lucruri, atunci veți siguranta aici. Joc online de topire World Online împotriva absolut simplu - să atribuiți pilot și auto-robotul, care se va gestiona. Puteți excepția de a face cunoștință cu parametrii lor. În viitor, acestea pot fi îmbunătățite, și să completeze toate că, ei bine, în acest stadiu, joc de topire World Online va fi, așa cum se spune că dat. Pe măsură ce progresezi prin nivele, puteți acumula puncte și de a dobândi mai multe roboți (până când ajunge până la opt), și angaja piloți. Și în cazul în care jocul de topire World Online online, nu vă va permite să hoinărească în selectarea caracterului, de selecție armă ai compensa pe deplin. Artilerie, mitraliere, lansatoare de rachete antiaeriene, lansatoare de grenade, grinzi și plasmă, lasere, etc etc La fiecare armă spectrul său de acțiune și de aplicare, astfel încât o reflecție bun, iar în momentul în care este util pentru tine.

Topire joc World Online on-line în cazul în care pilot pentru un sistem de niveluri de acest skill-nivele de dezvoltare. Cu creșterea lor și să crească abilitățile dumneavoastră, dacă acestea sunt distribuite în întreaga echipa, indiferent de cât de mult nu a fost roboți și piloți mercenari. Bătălii Sami efectuate în modul pas (care este destul de natural pentru RTS). Poate, uneori, e de joc captivant, în timp ce pe de altă parte - nu este timp pentru a decide cu privire la tactici, sau să vă amintiți ce robotul decât armate, pentru că atunci când acestea sunt deja opt inevitabil începe să cambulă. Si apropo, deoarece această strategie, există un singur lucru mai mult, ceea ce se datorează pentru a juca jocul on-line de topire World Online a minții, și nu în grabă - ". Puncte de acțiune" a Pur și simplu pune, limita pașii. Aceste puncte sunt cheltuite destul de repede, și stocul lor de muniție depinde de robot (armuri, arme, etc ) Deci, se cântărește (la propriu și la figurat) acțiuni de pilot și roboți - in avantajul tau.

Juca jocul de topire World Online on-line și de a dezvolta caracterul tău (echipa) vă sunt oferite în trei domenii: îmbunătățirea tactici de atac (pentru a dezvolta precizie, gama, deteriorarea), rezervor (care înseamnă acordând o atenție la abilități de supraviețuire), doar pentru a lucra la avantajul echipei sale (roboti de reparare angajat inventar, explorare și producție, etc ). Ceea ce prefera sau să dezvolte în toate direcțiile o dată vă decideți.

Ei bine, desigur, de topire World Online se joace singur într-un fel nu prea. Luptele și duelurile grup secret au fost diversifica semnificativ gameplay-ul, și în ceea ce privește experiența va fi mult mai util decât sefii lupta single. Deci, invitați-vă prietenii (sau se alăture clanuri) și arată abilitățile lor strateg-Fanta exterior mondial de topire World Online! MWO joc - exact ceea ce căutați pentru!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more