Marcaje

Merge Hotel Empire Design

Nume alternative:

Merge Hotel Empire: Design este un joc de puzzle. Grafica de aici este frumoasă într-un stil de desene animate, voce bună și muzică plăcută. În joc, trebuie să-l ajuți pe personajul principal să-și împlinească visul, să deschizi un mic hotel de țară. Pentru a face acest lucru, va trebui să rezolvați puzzle-uri care devin mai dificile cu fiecare nou nivel.

Toată viața, o fată pe nume Elsa a lucrat ca make-up artist și a avut un vis să economisească suficienți bani ca să fie suficienți pentru micul ei hotel din țară. Și până la vârsta de treizeci de ani a reușit să acumuleze destui bani pentru a cumpăra o moșie la țară. Dar din moment ce nu avea prea mulți bani deloc, a primit această moșie într-o stare foarte proastă. După examinarea și examinarea clădirii, se dovedește că starea sa reală este chiar mai proastă decât părea în fotografie. Dar nimic nu se poate face, nu este atât de ușor să realizezi un vis.

Trebuie să-l ajuți pe personajul principal să transforme o casă dărăpănată abandonată într-un hotel de designer.

Pentru a complica lucrurile, există un alt hotel de familie în oraș, al cărui proprietar nu este foarte prietenos și dă nemilos tuturor potențialilor concurenți. Pentru a face acest lucru, el este gata să treacă la orice răutate și înșelăciune la adresa lui.

Există multe sarcini pentru Elsa, ai nevoie de:

  • Refacere clădire
  • Aranjați grădina și aleea
  • Lucrări la interior și exterior
  • Achiziționați mobilier nou, frumos și confortabil
  • Angajați-vă în publicitate pentru a atrage oaspeți

Numai făcând toate acestea, personajul principal își va putea realiza visul și poate chiar să meargă mai departe, să câștige bani și să devină proprietarul unei rețele întregi de mini-hoteluri în toată țara.

Uneltele și consumabilele sunt necesare pentru toate lucrările din casă și grădină. Combinând diverse articole pe terenul de joc, puteți obține tot ce aveți nevoie. Dar vei avea dificultăți, mai ales la nivelurile ulterioare, deoarece complexitatea sarcinilor va crește constant.

O mulțime de intrigi puse la cale de un concurent neprietenos așteaptă eroina pe acest drum dificil. În plus, conacele vechi pot fi bântuite și în acest joc Elsa va trebui să se confrunte cu lumea de pe altă lume.

Jucați Merge Hotel Empire: Designul este dificil, dar nu disperați, dezvoltatorii vă vor ajuta să vă dați seama și dacă vă amintiți să verificați jocul în mod regulat, vă așteaptă premii săptămânale și zilnice.

Evenimente și concursuri tematice sunt organizate în joc de sărbători, în care puteți concura cu alți jucători și puteți obține bani pentru a restaura motelul și obiectele de decor unice ca premii.

Jocul este îmbunătățit și actualizat în mod regulat, în fiecare zi devine mai convenabil și mai interesant de jucat pe măsură ce noi niveluri sunt adăugate în mod constant.

Există un magazin în joc de unde poți cumpăra lucrurile de care ai nevoie pe bani reali și, astfel, poți mulțumi dezvoltatorilor pentru munca lor.

Puteți descărca

Merge Hotel Empire: Design gratuit pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Începe să joci chiar acum, Elsa nu va putea face nimic fără ajutorul tău!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more