Marcaje

Metal Gear Rising: Revengeance

Nume alternative: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance joc care a venit pe 19. 02. 2013 Și eliberarea de joc pe PC-ul a luat aproape un an la 09. 01. 2014 atunci când Steam. Nou joc Metal Gear, care a fost dezvoltat de compania Jocurile Platinum, care este autorul uneia dintre cele mai bune Spintecători de azi. În plus, a fost creat în colaborare cu Kojima Productions. Ca rezultat, vom obține un joc pe calculator, care distruge toate canoanele cunoscute de jefuitori și introduce un nou sistem de luptă multi-stratificat. Dacă doriți să citiți online, Metal Gear Rising: revizuire Revengeance, aceasta nu este doar pentru a vedea punctul de vedere al criticilor că Metal Gear Rising: Revengeance - nu este doar o acțiune incredibil de abrupt într-un univers fantastic, ci o continuare a spiritului de toate jocurile salvate manieră și dialoguri lungi codec, precum și personaje familiare și indicii de seria originală. Doar Revengeance - este un spin-off, dacă nu ești în termeni specifici - de exemplu, ceea ce înseamnă să se ramifice de la povestea principală, cu stilul său unic.

Mecanica de joc este construit pe doi piloni. "Prima balena" - o linie de producție și de poveste, "a doua balena" - el Spintecători stil baionetă. Personajul principal are gama de obicei de atacuri și ceea ce se numește modul Blade. Trăgând de declanșare, jucatorul are caracterul său în acest mod, și imediat în jurul încetinește timpul, și Raiden apare spațiu de manevră.

Spune-mi, în orice alt joc de calculator, puteți rula în mod liber pe pereții verticali de zgârie-nori gigant și graba direct la tine rachete, și chiar sculpta dușmani, elicoptere și roboți gigant în bucăți? La urma urmei, ca o armă în joc acolo kibermechi, Catane și tot felul de diferite lamă. Doar Metal Gear Rising: Revengeance pc

Se poate folosi o duzină de arme. Orice erou de arme de foc din jocul nostru nu a observat.

Pe lângă regimul obișnuit de atacuri are o sabie, care poate fi controlat datorită greve stick-ul dreapta. În acest mod de atac este mult mai distructive. Dacă vă vobodnom modul cu conturile cu dusmanii, vi se va da puncte "zandatsu", care înseamnă în japoneză "taie și să ia." Aceste puncte sunt foarte importante, deoarece permit să recupereze nu numai sănătatea, ci, de asemenea, scara de sabie liber, eliminarea fluidelor din cyborgi moarte spini. În plus față de Metal Gear Rising: Revengeance PC-ul are dublu machete, care sunt legate de tipul de foarfece. Astfel, ele pot fi perceput și vor scoate armura cu inamicii mari. Există, de asemenea, destul de rare pentru arma de jocuri de noroc numit Sai, care arată ca un mic pumnal trident și în măsură să vă trage la inamic, și apoi imobiliza descărcării electrice inamic. În plus, arme, care se referă la secundar, au o serie de atacuri combinate cu un set de caracteristici utile.

Dacă nu s-au decis încă dacă sau nu aveți Metal Gear Rising: Revengeance download, atunci ne-ar sfătui să solicite on-line Metal Gear Rising: Revengeance video, văzând că vă va fi mai ușor să ia o decizie. În mai multe videoclipuri, veți vedea lupte seful. Și Metal Gear Rising: Revengeance sefi de asemenea, incredibil de vedere calitativ de jocuri Platinum. Mai mult decât atât, după lupte cu seful Raiden primeste o noua arma de putere de distrugere imensă și o viteză incredibilă, precum și alte caracteristici unice.

Vizitati site-ul oficial de joc, descărca jocul și să obțină plăcere de la ea. Mult noroc!

 

Metal Gear Rising: Revengeance