Marcaje

Metin2

Nume alternative: Metin2

În Metin2 jocul este recomandat pentru cei care doresc să se cufunda în lumea de fantezie oriental. Aici vă puteți cufunda într-o aventură incredibilă, a devenit un maestru de arte marțiale și de a salva lumea de forțele întunecate.

Pentru a juca Metin2 mai întâi trebuie să fie trecut Metin2 înregistrare. Pentru a face acest lucru:

1. Introduceți noul nume de ecran (de conectare).

2. E-mail

3. Confirma acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor și condițiilor generale de joc.

4. Câteva minute mai târziu, va trebui să e-mail va fi trimis o scrisoare din partea administrației. Urmând instrucțiunile pentru a scrisorii, puteți activa contul dvs. de joc ca un cadou.

Când Inregistrare terminat Metin2 Metin2 joc online joc vă va solicita să directe instalarea pe computer. Pentru a face acest lucru:

1) Descărcați clientul jocului (veți găsi în "Download" de pe site-ul jocului)

2) Rulați fișierul descărcat și joc online Metin2 începe pentru a instala pe computer.

3) Nu uitați să specificați o locație de pe computer, care va găzdui Metin2 joc on-line.

După instalarea jocului pe pictograma de pe desktop apare Metin2 .. De asemenea, în meniului Start va fi creat pentru a intra în joc. Dacă faceți clic pe oricare dintre aceste icoane vă va duce la lumea de Metin2 on-line. De asemenea, în mod regulat va actualiza automat de joc, care nu vă va lua mult timp. Metin2 joc online, instalarea și înregistrarea acesteia Metin2 testat absolut gratuit.

După aceasta, va trebui să completeze detaliile contului dvs. în joc și selectați un server de joc. Caracter ați creat poate juca numai pe acest server. Pentru a juca pe un alt server, a crea un nou personaj.

La crearea unui personaj care aveți nevoie pentru a alege specializarea sa de jocuri de noroc în viitor. Juca jocuri on-line Metin2 Sunteți invitați la astfel de clase ca eroi Ninja Warrior Shaman Sura.

Warrior. În armuri grele și macete grele artistic care dețin, Warriors sunt maestri de corp la corp. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji pentru puterea lor fizică și curaj. Dezvoltarea această clasă de caractere poate fi aflat în posesia două mâini-axe și halebarde, sau să se bazeze pe o combinație de luptă clasic - sabie și scut.

Ninja. Este un asasin profesionist. Ei nu au nici egal în capacitatea de a ambuscada. În luptă, folosesc pumnale și arcul. Pe această bază, se bazează pe viteză și agilitate.

Shaman. Folosit în luptă și vrăji magice. Cea mai buna abordare pentru a sprijini alți soldați. Shaman se bazează pe vrăji de vindecare și vrăji care îmbunătățesc atac și de apărare.

Sura. Acesta războinici care înșelați închis. Vă mulțumim pentru această luptă de succes în corp la corp, ele pot ataca inamicul de la o distanță de magie. De asemenea, ele consolida utilitatea ei înșiși vrăji.

Joaca Metin2 joc online, veți avea de a alege una dintre cele trei locatii (imperii).

Empire Shinzo. Este imperiul din sud, care este specializată în comerț. Selectarea zonei pentru introducerea acesteia, principalele dvs. sarcini vor topi protecția și dezvoltarea de rute comerciale.

Imperiul Jinno. Situat pe partea de est a continentului. Acest imperiu a fost fondat de către clasa militară a imperiului vechi. Prin urmare, este foarte agresiv față de ceilalți.

Empire Hundzho. Situat în partea de vest a continentului. Acest imperiu este condus de lideri religioși. Deoarece acest lucru poate fi considerat capitala magică a continentului.

Joc Metin2 literalmente izbitoare în portretizarea în stilul și atmosfera de fantezie de est artele marțiale. Te-ai saturat de sabie clasic de luptă și arcul? Dezvolta personajul tău și de a folosi ca o armă de clopote aparent benigne și ventilatoare. Deci, mergeți mai departe! Perfecționa abilitățile dumneavoastră în gloria imperiului!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more