Marcaje

Metro 2033

Nume alternative: Metro 2033

Metro 2033 - este un joc de calculator de studio ucrainean 4A Games, a creat acest joc în genul first-person shooter-ul în 2010, pe romanul omonim de D. Glukhovski "Metro 2033". Dezvoltatorii de abordare destul de creativ la procesul de prelucrare a scenei. Ei au decis să-și extindă numărul de episoade și se adaugă alternativă în izolare.

Dacă vă decideți pentru a descărca jocul Metro 2033, apoi a început să-l joace, veți afla că acțiunea are loc după al treilea război nuclear mondial, după care toți supraviețuitorii au coborât în ​​stația de metrou, care au devenit orașe-state independente, care este acuzat de război comuniști și fasciști comercianți. Veți face cunoștință cu personajul principal Andrew tip simplu trăiesc în stația de metrou "ENEA", și a căzut accidental în circumstanțe ciudate. Stalker Hunter îl instruiește o misiune foarte important ... Nu va povestesc povestea cu privire la Metro 2033 joc desfășurat pentru tine imprevizibil.

Metro 2033 joc în care o mulțime de personaje. În afară de aceasta Artem

• Alexander "Dry" Sukhov - Artem tatăl vitreg.

• Hunter - un membru al Ordinului "Sparta".

• Jack - una din Artem.

Și Bourbon, Han, Andrew "Master", Sasha, Ullman, Paul Maxim Komarov, Miller, Daniel, Vladimir, Boris și Stepan.

Dacă încă nu au decis dacă să descărcați Metro 2033, va sfatuim sa pentru a cere metrou Video Internet 2033, văzând că vă asigurați că jocul are o grafică frumoasă și PhysX efecte. În mai multe videoclipuri, puteți vedea cât de iluminat minunat în joc, este declanșată obiecte mici, creand o atmosfera de lume a trăit-in.

Când începi să joci Metro 2033, apoi trece-o va întâlni în mod inevitabil diferite tipuri de inamici. Acest vampiri mutante, grupuri întotdeauna atacă, acest poponar care, de asemenea, grupate pentru atac. Numai aceasta din urmă va fi mai mică și foarte rapid. Vino la suprafata, vă puteți întâlni demonii care zboară, și totuși există o mutanți foarte periculoase - Guardians. Nu există un alt tip de mutanti - Bibliotecar, foarte mare și creează pagube considerabile. Acolo Nosach pe care le ataca, în afară de atacurile fizice obișnuite și chiar folosi undă acustică deosebită. Și nu ne-am enumerat toti mutantii sunt doar 15 de specii.

În monstri probleme mari să se aștepte de la tot felul de criminali și de membri ai diferitelor grupuri, în care Metro 2033 patru gangsteri, comuniști, fasciști, și Rangers. Dușmani, de asemenea, menționate, puteți întâlni în tuneluri manifestări anormale.

Am stat pe descrierea de dușmani și este clar că ei vor trebui să lupte. Jocul este disponibil pentru exterminarea lor, în calitate de echipamente și arme. În funcție de ceea ce stil ai alege, de la și va depinde de alegerea de costume. Acestea sunt împărțite în costume standard de Sturmabteilung (cu armură grave, dar, în sine, este foarte zgomotos, și, prin urmare, evident) și costume stelsovye (zgomot redus, dar cu o armura slabă).

Se joacă Metro 2033 de arme prezente în cantitate suficientă. De arme convenționale, există 14 de specii: un cuțit, un pistol, nenorocitule (obiecte de artizanat mașină low-power), Kalash, NE (mașină puternică tăcut echipat cu o vedere cu laser), Doublet pusca, pusca cu aer comprimat Tihar, șase împușcat pusca Uboynik, iglomet Helsing (muguri săgeți) avtodrobovik, pistol electric feroviar și dinamită. Pentru a ajuta eroii sunt încă două tipuri de șevalet arme, nouă tipuri de echipamente și două tipuri de armura.

Vreau să spun că jocul Metro 2033 - este un reprezentant perfect de genul său, și vă sfătuim să verifice personal acest lucru. Mult noroc!

 

Metro 2033