Marcaje

Metro: Last Light

Nume alternative: Metro: Last Light

Metro: Last Light joc creat în genul de shooter prima persoană. Aceasta este sequel la jocul Metro 2033. Dezvoltatori Metro: Last Light a refuzat să-i s-au bazat pe evenimentele din a doua carte de D. Glukhovski. Sa decis să facă un joc care va fi o continuare directă a primei părți.

Dacă vă decideți să descărcați Metro: Last Light, veți afla că protagonistul a de-a doua parte este, de asemenea, Artem. În acest moment misiunea sa principală - pentru a preveni un război civil între locuitorii de diferite stație de metrou. În curs de dezvoltare continuare au fost identificate trei principii de bază:

1. Salvarea groază atmosferică Metro 2033.

2. Diversificarea tipurilor de arme.

3. Îmbunătăți tehnologia Metro 2033.

Toate sarcinile au fost finalizate și sunt acum în Metro: Last Light Artem PC-ul va trebui să rezolve haosul care se bazează pe acțiunile și evenimentele care au loc în Metro2033. Nu au trecut mutante sunt, de asemenea, luptă pe naziști și roșu, cu fiecare alte. Și toți trebuie să lupte.

Un boevki în Metro: Last Light oferim schematic împărțite în două tipuri: cu impuscaturi si lupte cu oamenii și să vâneze tot felul de monstri. Filmarile au început în cel mai bun, care k a apărut dezvoltatorii promit un adevărat fizica de obiecte, precum și îmbunătățirea AI. Te uiți, iar Tom este acum doar trei "trunchi", fiecare dintre ele poate fi pompat sau care au puterea de foc sau abgreydiv vedere cu mai abruptă a crescut.

Pentru a crește luptele cu adversarii Gama de arme Metro: Last Light este prezentat, de asemenea mult mai larg. Arme suferit, uneori, o revizuire radicală. Acum există o oportunitate de a obține o armă exclusivă: RPK mitralieră 45 de runde, modificarea Kalash AKSU pușcă cu lunetă VSSK "evacuare", șase-țeavă Velopal automat pusca.

După cum se poate observa, au rămas cele mai bune mitraliere, puști și revolvere, dar a adăugat puști cu lunetă și miniguns. Și aceasta nu se face în zadar. Pentru acum, când vei deveni un Metro: Last Light joc, apoi se întâlni cu o foarte infricosator sefi mutante

OMedveditsa - suporta mutant.

Creveți OGigantskaya.

Stafii Orino-uterului.

Trebuie remarcat faptul că Metro: Last Light este în general bună. Acesta este aprins foarte profesional peșteri și tuneluri, forma făcut caractere perfecte. Vino la suprafață, toate precipitații, ceață, noroi este foarte natural. Voce facut perfect: mutanți urlă țipete și alte sunete foarte pitorești și credibile.

Dar dacă sunteți încă nehotărâți dacă să joace în Metro: Last Light, tu ar trebui să solicite internet Metro: Last Light film și a vedea tot ceea ce a fost spus de prima mana. și a vedea tot ceea ce a fost spus de prima mana. Nici un rău va veni la joc site-ul oficial http://store. Steampowered. com/agecheck/app/43160 /, inscrieti-acolo și de a lua în spiritul jocului. Și apoi instalați Metro: Last Light pe PC-ul dvs., în scopul de a înțelege ceea ce emoții vă provoacă acest joc. Încercați! Du-te pentru ea!

 

Metro: Last Light