Marcaje

Mezolitic

Nume alternative: mezolit, mezzo

Mezolitic on-line - este shareware multiplayer joc de rol, cufundarea în lumea primitivă. Poti sa te uiti la lumea prin ochii de om, au existat în urmă cu aproximativ 15 000 de ani.

Juca jocul on-line mezolitic foarte interesant, pentru că creatorii au încercat să recreeze lumea animal care a existat pentru multe mii de ani înainte de Hristos. Dacă doriți să fie în pantofi de om primitiv, este timpul să se înregistreze în contul, dar înainte de asta să vedem ce cerințele de sistem prezentate de dezvoltatori.

Joc online este un browser-mezolitic, adică în scopul de a se juca, nu aveți nevoie pentru a descărca și instala pe computerul dvs., software-ul suplimentar. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și versiune Adobe Flash Player 9 sau. 0. cel mai bun browser-ul de joc este Google Chrome.

Înregistrarea în joc mezolitic este foarte simplu, și nu pot fi necesare în cazul în care aveți conturi în rețelele sociale, cum ar fi FaceBook, Mail. Roux sau colegii de clasă. Dacă nu, sau doriți să creați un cont care nu este legată de rețelele sociale, înregistrarea mezolitic se bucura. În fața dumneavoastră pe o bucată de pergament vor fi trase două personaje - va avea nevoie pentru a alege sexul om mic și să dea un nume. Apoi de înregistrare on-line mezolitic vă cere să introduceți parola și caseta de e-mail. Veți avea nevoie, de asemenea, să fie de acord cu termenii acordului de utilizator și faceți clic pe joc.

Joc online mezolitic începe cu faptul că aveți nevoie pentru a trece primul test, pentru că tu, oamenii din tribul copiilor Tufa, de 15 ani, iar în cazul în care se va trece testul, să devină un grown. Deci, tu ești în "Dedicație pentru vânători" - prima de multe quest-uri de jocuri de noroc (misiuni speciale). Pentru quest-uri finalizarea cu succes vor primi experiență, o varietate de trofee si recompense.

De caractere atunci când te joci mezolitic, va avea astfel de cifre interesante ar fi

- Fed

De la epuizare pe deplin. La sațietate complet aditiv caracter devine pentru a experimenta obtinerea mai mulți dinți și mai puțin susceptibile de a fi rănit. Sațietate scade atunci când off-line. Caracter poate alimenta alimente cumpărate de la Powwow.

- Turism

Acest parametru crește atunci când nu joci. Caracter odihnit dă stimula pentru a câștiga experiență.

Pentru a juca acest joc online, mezolitic, un personaj trebuie să posede una dintre ocupațiile extractive

  • Teme
  • Gathering

Iar unul dintre producătoare

  • meserii
  • Processing
  • Sorcery

În funcție de complexitatea muncii, va crește și abilitățile de lucru, beneficiază atât juca bani - dinti.

Pentru a proteja bogăția lor și de cei dragi vor fi disponibile trei tipuri de arme:

  • Easy: topor, club, de protecție - un scut
  • Heavy: Disponibil cu 6 nivel de caracter, suliță și măciucă
  • Aruncat: Bolas și Rachete sale - Bolas

În plus, veți avea diferite abilități de luptă, care pot fi achiziționate fie de la un antrenor sau pe câmpul de luptă, și le dezvolta treptat. Cu 6 nivele sunt disponibile talente speciale, care vă ajută să stăpânească tehnicile speciale de luptă.

În timpul unei lupte cu un alt jucător, puteți utiliza diverse trucuri pentru a câștiga

  • War Horn vă va ajuta să atace inamicul în zona, în care este interzisă de luptă
  • Marcarea băuturi spirtoase și băuturi spirtoase mari custodie a vă proteja de la vrăjmașii voștri

Când joci în mezoliticului, veți fi mulțumit cu relațiile comerciale dezvoltate. Pot participa la licitație și, de asemenea, dintii, cumpara un alt tip de monedă - cristale.

De asemenea, se pot cumpăra diferite tipuri de îmbrăcăminte, care va avea proprietăți speciale.

Jocul oferă o oportunitate de a se alătura unui grup, de exemplu, sau o vanatoare de mamut pentru mai multă distracție trece misiuni. Grupuri de jucători pot comunica unii cu alții într-un chat special.

Dacă doriți să plonja în lumea primitivă, să se simtă în pantofi de vânătoare omului primitiv pentru vosmitonnogo mamut, atunci ai ajuns la adresa, și, desigur, se bucura de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more