Marcaje

Microsoft Flight Simulator

Nume alternative: Microsoft Flight Simulator

Joc Microsoft Flight Simulator - un simulator de zbor civil. O întreagă serie de probleme care a început istoria sa, în măsura înapoi ca existența a 1970-al doilea an. Dar producătorii să producă aceste jocuri renumit corporație Microsoft. Gameplay-ul mare oferă distracție și lasă cea mai bună impresie.

Dar aceasta nu este jucărie browser-based, deci, dacă și-au exprimat dorința de a juca, trebuie să descărcați Microsoft Flight Simulator. Poate că pentru a începe este de a vedea clipuri video Microsoft Flight Simulator și capturi de ecran, sau cel puțin citit prin informațiile furnizate aici.

Joc Microsoft Fly Simulator avea o bază foarte real. Fizica fascinante de zbor, și, astfel, complicând administrarea de transport disponibile doar aici - aeronave. Jocul are toate tipurile de avioane a alege de la. Doar aici:

• Aeroporturi reale;

• Expedierea de sprijin;

• pilot automat;

• condiții meteo;

• Curs de instruire;

• Crearea de modele și aeroporturi.

Aeroporturi Real - aveți o oportunitate unică de a juca pe aproape toate marile aeroporturi cu date reale, peisaje.

Dispecerizare suport - toate gameplay-ul vă sprijini, ca și în lumea reală, de servicii și de voce dulce de expediere pe partea cealaltă a firului.

Autopilot - dacă este necesar, puteți muta, ca și în viață, modul automat.

Starea vremii - va depăși tot felul de condiții meteorologice. Și chiar mai bine. Ce se întâmplă dacă există o conexiune la Internet, vă poate veni în timp real la condițiile meteorologice.

Curs de instruire - la fel ca în orice joc de calculator, va trece de formare inițială înainte de un zbor independent în cerul liber.

Crearea de modele și aeroporturi - este o oportunitate unică. Pentru a face acest lucru va fi dat toate cele necesare.

În jocul Microsoft Flight Simulator se juca este distractiv. Doar aici, datorită grafica excelente, puteți scoate din aeroporturile de fapt existente. Și, în general, pentru a vedea orice punct al planetei noastre. Deoarece puteți zbura la fel de scăzut și foarte apreciat. În prima versiune, puteți zbura direct lângă Elfivoy turn sau pe teritoriul jungla deasă. În al doilea caz, desigur, în realitate, pe întreg teritoriul va transforma în mozaicuri, poate un pic, nu este suficient de urmărit. Dar, atunci când ia în considerare toate marile plusuri ale jocului, că acest lucru este doar un mic dezavantaj.

Ca urmare, piloții se alăture unei echipe și de a crea o companie virtuală. Și sa angajat în a le aduce în sus. O scuză bună pentru a apela un prieten și să facă altele noi.

Cum nu? Simțit deja un îndemn de a simți puterea acestui spațiu ceresc?

Și pentru asta ai nevoie doar vizitați site-ul și Microsoft Fly Simulator joc descărcare. Straduiti-va sa cunoasca lumea cerească și lumea pământească să se uite la ochiul unei păsări.

Pentru că toți lucrătorii peste această jucărie a investit nu numai cele mai bune a forțelor lor, dar, de asemenea, sufletul. Și pentru toți fanii preferate.

Du-te la site-ul. Aici sunt în așteptare pentru aspectul tau. Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more