Marcaje

Microvolți

Nume alternative: Microvolți

Microvolți on-line - multiplayer gratuit joc dinamic, care este un shooter 3 D cu o terță parte. Folosind o varietate de moduri, vă puteți bucura de lupte spectaculoase care au loc în locații realist joc de colorat. Trebuie să se angajeze în mod repetat în, efectua mai multe locuri de muncă interesante, avea grijă de arme, pompa personajul tău, încercați să câștige mai mult decât moneda în joc pentru a putea configura vizual un erou în felul lor. O mulțime de varietate de lucruri, hărți spațioase, o mare varietate de moduri și personaje interesante - toate acestea le veți găsi în microvolți Online, proiect, care a fost creat de Jocuri NQ în 2010 și a apărut pe Internet datorita baietii de la RockHippo Productions . Alăturați-vă comunității jocurilor de noroc și se bucură de o aventura de neuitat!

Înainte de a putea descărca microvolți, trebuie să creați un cont. Contul este înregistrat după cum urmează:

- Completat campurile obligatorii (nume utilizator, parolă, Confirmă parola, Nick, E - ul , confirmare adrese de e-mail)

- Selectați o întrebare de securitate, care se potrivește în următorul răspuns linie;

- Introduceti codul din imagine;

- Pune o bifă, confirmând dorința de a primi newsletter-ul.

Țineți cont de faptul că termenii de serviciu și Politica de confidențialitate acceptat de tine, însuși faptul de înregistrare, astfel încât chiar și confirma nimic. Creați un cont gratuit și vă puteți bucura de joc în cazul în care se dorește configurația calculatorului propriu. Deși este corect să spunem că cerințele de sistem recomandate complet scăzut

- Sistem de operare WindowsXPSP2/Vista/Windows 7;

- Procesor Pentium 4 2. 0 GHz / Dual Core 2. 4GHz;

- Graphics GeForce 5600 / Radeon 9600

- 512 MB RAM;

-2 GB de spațiu liber pe hard disk.

După ce toate formalitățile vor fi soluționate, iar clientul este instalat pe PC-ul, puteți începe să joace microvolți. Mai întâi de toate pentru a alege un personaj. Clasele disponibile:

- Knox exterior dur, dar sufletul fel. Glume pentru el, în primul rând. Și știe și știe cum să folosească legile stradă.

- Naomi - de sex feminin imagine cu aspectul de papusa. Prietenos, drăguț, zâmbitor, capabil să danseze frumos această persoană fermecătoare știe cum să introducă dușmani în confuzie.

- C . H . I . P . - Humanoid cu parti ale corpului interschimbabile. Acest papusa mecanizat care a colectat de la piese de găsit într-un depozit de deșeuri. Diferite nerăbdarea și dorința în luptă eternă.

- Pandora - balama, papusa seducător folosind trucuri diabolice. Rival Naomi și urăște bărbați toată viața fac cu furie extremă.

Ei bine, care sunt cel mai simpatic?

După cum sa menționat deja, jocul se poate lăuda Mikrovolts moduri de selecție largă. Tu, desigur, întrebându-se ce anume moduri disponibile pentru utilizatorii care iubesc divertisment virtual. În funcție de modul, jucătorii sunt împărțiți în echipe roșii și albastre. Dar de partea cui nu ar fi, ar trebui să facă eforturi mari. Tu ar trebui să aibă grijă mereu despre beneficiile și de a salva micropuncte, care sunt acordate pentru uciderea dușmani. Extinderea capacităților sale Suge caracter și de a lucra în mai multe și mai amețitoare fapte! Să toată lumea nivel supus va fi o bucurie, și starea de spirit de zi cu zi - doar curcubeu! După microvolți joc și a creat pentru tine de a uita de plictiseala pentru totdeauna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more