Marcaje

Might and Magic: Heroes. Regat

Nume alternative: S-ar putea și Magic, Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. Britanie - întruchiparea a strategiei de renume mondial on-line

Strategie cult pas Patrimoniului pe întindere rețea a devenit gratuit Might joc online și Magic: Heroes. Regat. Cu toate acestea, acum este - joc de strategie în timp real. Inițial Might and Magic: Heroes Kingdoms on-line, la sfârșitul anului 2011, jocul a fost complet localizat în limba rusă.

Alăturați-vă în joc Might and Magic: Heroes. Împărăția nu este nici o dificultate. Pentru a face aceasta, aveți nevoie pentru a merge la site-ul oficial al jocului, unde va trebui să apăsați butonul roșu pe care scrie "PLAY". Apoi, vi se va oferi posibilitatea de a angaja părțile (sunt 4). Might and Magic: Heroes. Regat după înregistrare vă solicită să specificați numele și emblema, care va fi cardul inițial pentru ceilalți soldați. Nu uitați că simbolurile selectate vor apărea în toate mesajele pe care le posta. Următorul pas: trebuie să se gândească la un nume pentru numele orașului și aspectul de erou, unde unicitatea - acesta este un "plus" pentru activitățile de jocuri de noroc în viitor. Apoi apăsați pe "Creați un regat," și faza Inregistreaza-ar putea și Magic: Heroes. Britanie - finalizat cu succes!

Deci, Might and Magic: Heroes. Regat joc on-line, în cazul în care principalul instrument de control asupra regatului sunt eroi. Le puteți închiria de la taverna. Fiecare personaj va avea cursul, care depinde de fracțiunea din oraș. Numărul maxim de tranzacțiile jucător - 3, fiecare dintre ele ar putea fi la trei la cinci competențe. Joaca de joc Might and Magic: Heroes. Kingdom mijloace on-line - o mulțime de călătorie și de luptă. În timpul acestor sesiuni va veni într-o varietate de artefacte, dar numai opt dintre ele cu tine poate avea fiecare caracter.

Armatei în Might and Magic: Heroes Kingdoms online - baza puterii militare, care constă din grupuri - grupuri de creaturi de același tip, luptă împreună. Pentru o luptă este influențată de ambele caracteristicile eroului și apărare din regiune și oraș, vrăji și artefacte. Ce minunat joc Might and Magic: Heroes. Britanie on-line, e faptul că, indiferent de rezultatul bătăliei, pierderea trupelor va fi doar de 30%. Asta este, chiar dacă lupta a fost distrus întreaga armată, în cele din urmă "întoarce" 70% din numărul inițial de soldați.

Pentru a juca cu succes jocul online Might and Magic: Heroes. Unit trebuie să acorde o atenție deosebită la dezvoltarea orașului. La urma urmei, nu sunt de gând să resurse armata angajat și eroi. Orașul este situat în centrul regiunii, care constă din 24 de pătrate, monștri umani. Victoria asupra a le oferi acces la artefacte, 4 mine sau doar spațiu liber de constructii. Structuri oferă un bonus pentru apărare și de a ajuta pentru a dezvolta economia dumneavoastră.

Când începi să joci Might and Magic: Heroes. Împărăție, este important să știți că vă sunt garantate o protecție cincisprezece de la atacuri de dezvoltare a jocului și fortificarea orașului. De asemenea, nu doare știind că puteți crea o alianță cu până la 20 de participanți. Țara lor este, de asemenea, inclusă în alianță, care asigură o protecție sporită pentru site-ul dumneavoastră. Schimbul de resurse între membrii alianței, de obicei, poartă un reciproc avantajoase, ca fiecare oras are un total de 4 minelor proprii, deși s-ar putea și Magic: Heroes. Britanie are 7 resurse on-line (precum și sursa originală).

În Might and Magic: Heroes. Regatul utilizatorii vor juca în Ashan lume sfâșiată de război între cele patru națiuni:

• Knights

• Demonii

• necromanți

• The Sorcerer

Obiectivul principal al fiecărui jucător - pentru a restabili ordinea și a da speranța mondial pentru prosperitate și viitor pașnic. Prin urmare, ... du-te pentru el, se bucură de toate avantajele de joc și câștigați!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more