Marcaje

Millidor

Nume alternative: Millidor

Milidor Online (Millidor Online) - multiplayer gen joc online poate fi definit ca o strategie globală. În plus, joc on-line Milidor conține mai multe elemente și simulator economic și chiar pas RPG. Eroul este stăpânul unui imperiu perspective de creștere și promițătoare, responsabilitățile sale se numără extinderea frontierelor sale, consolidându-și poziția pe harta lumii a lumii de joc. Joc Milidor online într-o anumită măsură, este un progres în domeniul de jocuri de browser.

Joc Înregistrare Milidor este foarte simplu și o mulțime de timp, trebuie să-l ia. Va trebui să introduceți numele de cont, adresa dvs. de e-mail și parola pentru a accesa contul dumneavoastră. Apoi, pe e-mail va fi trimis la tine cu informații care Milidor completat de înregistrare, iar contul dvs. este activat.

O caracteristică interesantă a dezvoltatorilor de joc ne-au mulțumit. Acum juca jocul online Millidor puteți fie prin intermediul site-ului în browser-ul sau de a descărca un client special. Toate acestea înseamnă că Millidor joc online, în care va fi capabil de a oriunde doriți, și tot ce este necesar - un computer cu o conexiune la internet. Tentant, nu-i așa?

Dinamica de dezvoltare și dimensiunea totală a universului jocurilor de noroc nebun oricine încântare care decide să plonja în lumea de aventura acest joc. Aici totul este aranjat în așa fel încât lumea jocului este în continuă mișcare, toate elementele de la cel mai mic la colosal în continuă schimbare și evoluție, sau degradate. Sistem de joc foarte interesant puse în aplicare în nivelare. In Fiecare jucător are un set specific de dezvoltare a punctelor caracteristice, care au nevoie pentru a distribui de la început.

De asemenea, fiecare personaj are un teritoriu, care trebuie să fie păstrate pentru a dota și de a dezvolta, va fi pe cont propriu castel, care poate fi numit pe bună dreptate refugiu dumneavoastră. Millidor joc online proiectat pentru pacient și jucători puternici la minte, pentru că în jurul teritoriul dumneavoastră întins zeci sau chiar sute de alții. Și de fiecare dată când proprietarul nu este gândit să atenteze la posesiunile tale, sau chiar a încercat să-l facă. Apăra împotriva dușmanilor este posibilă doar atunci când ai în propria acolo armată puternică și puternic. În principiu, armata - aceasta este întreaga populație de starea ta. Soldații ar fi acele unități, care va fi suficient de muniție și arme din arsenalul tău. De fapt, un astfel de sistem dinamic de recrutare vă garantează siguranța relativă a statului. Juca jocul on-line Millidor fi mult mai interesant dacă vă alăturați tovarășii tăi credincioși, si iata de ce.

Unul dintre principalele puncte forte ale jocului - e alianțe, care ar putea deveni parte din starea ta. În cazul în care modul actual de guvernământ clanuri nu sunteți mulțumit, puteți deveni întotdeauna un lider adevărat și de drept a lui. In plus, jocul poate acționa ca un mercenar. Astfel, celălalt jucător ajunge în supunere posesiunile tale, și tu, la rândul său, ia plătit o anumită sumă de bani ca preț de angajare.

Pentru oricine a visat vreodată de a deveni un vrăjitor înțelept, reprezentarea joc din cele șase tipuri diferite de magie. Utilizarea lor în luptă, veți obține un bonus destul de substanțiale și șansele de a câștiga creștere semnificativ asupra inamicului. Sau, în cele din urmă, situația lor financiară poate fi întotdeauna îmbunătățite prin vânzarea de o pereche de trei suluri sau poțiuni pe care le-ați făcut. Acestea sunt, de altfel, bani destul de decent.

De fapt, foarte mult în acest joc legat de magie și vrăjitorie, și această conștientizare vine aproape de la primul minut, atunci când începi să joci Millidor. Aici, de exemplu, anumite forțe au un anumit set de parametri de rezistență la diferite tipuri de magie, de asemenea, jocul în sine este doar umplut până la partea de sus a diferitelor artefacte mistice, care se dezlantuie intr-o mare putere magică vechi. În general, în lume există joc Millidora cinci rase jucabile: elfi, orci, oameni, pitici si druizi. Fiecare cursa în arsenalul există aproximativ două duzini de tipuri de clădiri și mai multe tipuri de trupe, care pot fi dezvoltate prin îmbunătățirea nivelului acestora.

Sete de lansare pentru aventură ascuns în tine! Înscrieți-vă și începeți să jucați Millidor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more