Marcaje

Ministerul de Război

Nume alternative: Ministerul de Război

Ministerul a război on-line - multiplayer bazat pe browser-ul joc de strategie model gratuit. Evenimente interiorul lumii de joc se dezvolte în timp real, astfel încât veți avea întotdeauna o șansă de a interveni în situația. Prins în Evul Mediu, vă va conduce propriul imperiu și să ia în sarcina de a face tot ce este posibil pentru a face să prospere. Trebuie să facă o munca titanica de a transforma aspectul său și a devenit comandant înțelept să reflecte toate pericolele, și de a câștiga de la alții ceea ce este rău.

Pentru a pas înapoi în timp, veți avea nevoie de Ministerul a război de înregistrare. Odată ce contul dvs. va fi imediat capabil de a crea un personaj și du-te pentru a satisface o viață virtuală necunoscut.

Întrebați de ce ar trebui să joace acest joc Ministerul a război ? Mai multe motive. În primul rând, pentru că veți avea ocazia unică de a lua cât mai multe de cinci perioade de dezvoltare, și anume Savage Vârsta , Întuneric Vârstă , feudală Vârstă , Castle Vârstă [ _39_] și Empire Vârstă . Cu fiecare pas veți obține tot mai puternic și încrezător. În al doilea rând, aveți opțiunea de a ceea ce a devenit. Tu decizi ce cultura cea mai adecvată. Roma, Egipt, Persia, sau, poate, China? Toate aceste civilizații bonusurile lor speciale, anumite stiluri de viață, trupe speciale. Civilizație, care va gestiona, trebuie să vă conducă la dominația mondială. În cazul în care acest lucru este de succes - atunci atins cel mai înalt scop. În al treilea rând, deține Ministerul a război juca, nu vei fi plictisit. Există atât de multe mare varietate de clase doar nu dau un al doilea de odihnă! Veți avea nevoie pentru a fi angajat și de construcție, și selectați soldați pentru armata lui, și să aibă grijă de animalele de companie, care a devenit în cele din urmă un mare ajutor în luptă, și capul dar în mod constant uscat peste ceea ce strategie de a alege aceeași pentru următoarea luptă. În ceea ce privește animalele, ei sunt binecuvântați (trei specii) și de uz casnic fericit (de asemenea, trei specii). Relativ soldații ar trebui să știe că trebuie să fie alese cu grijă, și fă-o, că este de a angaja un luptător, puteți la taverna local. Ei bine, al patrulea, jocul Ministerul a război oferă astfel de o gamă largă de echipamente diferite, care să reziste tentației de a încerca în acțiune poate pacali doar. Echipamentul este împărțit în patru niveluri de calitate. Fiecare nivel este indicat prin culoarea sa - alb, verde, albastru, violet - de la echipamentul cel mai puternic pentru a slabi, respectiv. Oh, da, și asta nu e tot! În timpul jocului, puteți găsi aliați și de a face lucruri inimaginabile. Aderarea breasla - decizia corecta. Mai mult ca Ministerul a război oferte acest beneficiu gratuit.

Ar trebui să fie spus despre avantajele suplimentare ale proiectului. În joc, există o mulțime de elemente de joc, care vă va bucura cu poftă. Veți învăța să folosească artă arhitecturală boltit, salvie renaștere piatră manuscris, minereu de cobalt, carte dreptul de întâi născut nobil, pașaport Arcadia, trupe de șoc, aur rafinat. Depășirea unul după altul cinci vârste diferite, veți experimenta un număr foarte mare de aventuri incitante. Această cale de la început până la sfârșit va permite tren ca o capacitate mentala si fizica. Fii activ și tot ce va reuși! Să joc cu acest joc va fi plăcută și de neuitat!

 

Ministerul de Război de înregistrare on-line