Marcaje

Lumea magică

Nume alternative: Lume magică, Mira Magia, Magic Mondiale

Ar te afli într-un, mic mic lume minunat, plin de uimire, care este cufundat în magie și vrăjitorie, unde miracole se întâmplă tot timpul, unde este cald și confortabil și vreau să rămână acolo pentru totdeauna? Apoi, un nou joc de browser Magic World Online - acest lucru este exact ceea ce aveți nevoie de acest lucru. Poveste interesantă, interfata frumos și design minunat, nu vă va lăsa indiferenți. Stai un pic de magician, shaman, druid sau un vrăjitor, simt puterea și puterea în mâinile lor, de a crea miracole, doar un accident vascular cerebral de bagheta magică. Magic joc lume on-line vă va ajuta să-și recapete încrederea în faptul că există miracole.

În scopul de a juca în Magic Lumea nu are nevoie de o mulțime de acces la calculator și internet. Dacă aveți acces, ceea ce înseamnă că puteți juca jocul on-line Lumea magica, deoarece jocul nu impune cerințe speciale de sistem. De asemenea, a început să joace trebuie să vă înregistrați. Alăturați-vă în joc Magic Mondiale este format din mai multe elemente. Veți avea nevoie de:

· Pentru a include numele de jucător,

· Adresă de e-mail

· Parola.

Inregistrare lume magică este acum complet.

Asta e magia de înregistrare on-line mondial a dus la începerea jocului. Înainte de voi va fi un mod foarte interesant. În joc stai un fermier-mag, care crește plante foarte uimitoare și incredibile, cum ar fi:

· Ciuperci cilindri

· Ochi Magic,

· Snake iarbă,

· Amanita

· Roua diminetii si multe altele.

Tot ce compilat bune pe care le poate vinde la vecini sau doar alți jucători, câștigând ea. Dar nu numai munca agricolă greu vă așteaptă în joc. Joc Magic World Online ați pregătit o mulțime de surprize. Roata Norocului - una dintre ele. Acest lucru este în cazul în care vă puteți face cadouri care vor fi utile pentru a vă la fermă. De asemenea, un rol proeminent în joc are o componentă socială, după cum puteți:

· Chat cu jucători

· Pentru a vinde și a cumpăra bunuri

· A accepte cadouri de la vecini

· Să le prezinte cu plantele tale unice.

Lumea ascuns magie on-line pentru tine la nivelul de 12 de alchimist quest-uri de joc. Acestea sunt locuri de munca pe care va trebui să treacă printr-pentru a obține cupa. Sunteți de așteptare pentru examene, și numai după predarea lor, puteți trece la un nivel superior. În plus, satul este de foarte multe ori a avut loc diverse concursuri, și puteți lua parte la ele și extrase câștiga. Jocul este, de asemenea, arbore sacru, pe care le puteți găsi în Ceruri. Aici va fi capabil să treacă de conversie Ritual Magic, precum și face cunoștință cu rating cu privire la cantitatea de substanțe magice transmise copac sacru al lumii. Și asta nu e tot surprizele care sunt ascuns pentru tine joc on-line magie mondial. Puteți folosi o varietate de vrăji pentru a face lumea un loc mai bun. La urma urmei, ferma va avea nevoie de îngrijire și atenție, iar singura cale prin care se poate transforma o grădină simplu într-un tărâm de basm, unde există magie și minuni. De asemenea, în jocul pe care îl aștepta un dragon mic, care vă va servi și vă permit să-l zboare, dacă vă pasă sincer pentru el și să aibă grijă de ea cu fidelitate.

Vrei deja pentru a juca jocul on-line Lumea de magie? Apoi, nu așteptați și să înceapă în Magic lume de joc chiar acum, nu pierdeți plăcerea de a vizita un tărâm magic, val o baghetă magică și de a crea miracole. Ajuta lumea magică, pentru că el are nevoie de un fermier bun și cu experiență, un fel și magician inteligent sau vrăjitor, iar vecinii au nevoie de un asistent, pentru că fără ele nu se poate descurca. Aflați vrăji și de a depăși toate obstacolele care vor apărea în cale. Bucurați-vă de o lume de neegalat de magie și vrăjitorie și a obține de la o mulțime de emoții pozitive. Creați-vă propria bucata de paradis și relaxați-vă, pentru că aici nimeni nu te va deranja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more