Marcaje

Lume Oksaroy

Nume alternative: Oxsar Lume, Lume Oxsar

Mondial Oxsar online - este o strategie spațiu multiplayer bazat pe browser-ul on-line, în care jucătorul va trebui să-și extindă imperiul lor și de a crește influența alte galaxii în numele obiectivul principal - de a deveni un important în univers!

Oxsar Lumea on-line nu are nevoie pentru a instala clientul jocului și este disponibil în orice browser cu excepția, în acest joc poți să te joci pe iPad2, iPad, iPhone, iOS și Android.
Pentru a începe jocul, World Oxsar de înregistrare on-line. Aceasta se poate face în două moduri:
1) Utilizați contul de social networking, cum ar fi, Facebook, Mail. ru, VK și colegii de clasă. Dacă faceți clic pe unul din butoanele de rețele sociale (presare nevoie ca, în cazul în care există un cont înregistrat) și urmați instrucțiunile pentru a trece de procesul de înregistrare în joc,
2), direct din joc, făcând clic pe "Registrul" în noua fereastra care se deschide, tastați în câmpurile corespunzătoare numele de utilizator, e-mail, parola și să accepte un acord cu regulile jocului. Apoi, faceți clic pe butonul "Înregistrare" în acest joc lume Inregistrare Oxsar peste.

Și acum puteți vedea ce jocul oferă Oxsar World Online. Mergând după înregistrarea de joc, selectați opțiunea de meniu "Planet", pentru a numi planeta lui. Și merge la "Settings", puteți seta interfața de joc (joc de piele, stil de fundal, stil de tabel, un set de fotografii de unități și așa

In acest joc jucatorul poate alege una dintre aceste profesii: universal (nu are nici o specializare), Șahtior Donețk (specializată în extracția de resurse) Atacatorul (specializata in atacuri), industria de apărare (specializat în apărare) și tanchist (specializata in stantare putere) .

Sistemul de realizare, inițial pentru a merge prin formare de bază. În plus, necesitatea de a construi o centrală de energie solară pentru a furniza energie electrică și termică planeta noastră.

Jocul are resurse, cum ar fi metal, siliciu, hidrogen, și credite de energie (le puteți cumpăra pentru bani reali). Cu fiecare nou nivel de dezvoltare a minelor, si creste cantitatea de resurse.
Metal - este cea mai ieftină materiile prime, dar, dar are nevoie de mai mult decât orice altceva. Elementul principal de structuri de sprijin pentru construcția de clădiri și de nave.
Silicon - această resursă este necesară pentru toate vehiculele și clădiri. Materialul de bază pentru construcția de elemente electronice și aliaje.
Hidrogen - această resursă este necesar ca combustibil pentru nave, aproape toate studiile, vizualizarea galaxii, precum și pentru utilizarea senzorului falanga.
Energy - acesta este necesar pentru a furniza energie pentru mine și sintetizatoare.

Joc online World Oxsar are Galactic schimbător - este un loc în care puteți face schimb de resurse care sunt disponibile în abundență pe resursele necesare în regim de urgență.
Joaca joc online Lumea Oxsar fi angajat în primul rând, într-o varietate de construcții de clădiri, precum și pentru a crește viteza de construcție a clădirilor, este necesar de a construi o roboți fabrică, care oferă o muncă ușoară, și care pot fi utilizate în construcția de infrastructură planetar.

Depozitare de metal si siliciu, rezervoare de hidrogen, laborator de cercetare, silozuri de rachete, șantierul naval, de plante de aparare ... și multe altele, nu mai puțin de clădirile necesare pentru a fi construite pentru dezvoltarea imperiului său.

În plus față de clădiri, World Oxsar joc online, are un arsenal imens de nave spatiale care afectează abilitățile lor. Acest mic camioane, și camioane mari, Fighters și Cruisers, Steaua Mortii Destroyer ... și, în general, selecția este impresionant! Arsenal apărare este, de asemenea, la o altitudine. Aici și cu laser de instalare, și Rocket, cu plasmă și Ion tun, diverse scuturi, etc

Joc online World Oxsar foloseste un sistem de luptă unic și propriile bătălii simulator. Jocuri Marketplace va permite să comerțului resurse, nave și artefacte de la alți jucători. Și de a face cercetare, care în joc este în prezent de 20 de specii, poate deschide noi tehnologii și sisteme de arme mai avansate.

Joaca lume joc online Oxsar posibil, luând parte la sistemul de trimitere, atragerea de noi jucători la joc și pentru ca acesta să primească bonusuri. Vă puteți alătura, de asemenea, clanul (care va oferi o serie de avantaje) sau creați-vă propriul. Mergând pe Chat, puteți discuta cu alți jucători.

Pentru a rezuma, vreau să spun: Joaca Lumea Oxsar va fi foarte interesant. Crearea unei infrastructuri economice și militare pe planeta ei, și du-te coloniza alte. Cuceri noi sisteme de stele și galaxii. Te-am tot ce ai nevoie pentru a începe să joc World Oxsar se Oxsar Mondial Inregistrare amintesc. Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more